Slováci o PDA

Tento týždeň som sa dostal k adrese diskusného fóra o mobilných zariadeniach. Zatiaľ váham, či ho doporučiť: je prakticky prázdne a jediné živé fórum obsahuje len niekoľko desiatok nezmyslov (proste kópie správ odinakadiaľ). Dokopy má menej používateľov ako vašich prstov. Kvitujem existenciu RSS feedu, veď celý ten web je nakoniec postavený nad PHPBB systémom. Asi by som si na mieste prevádzkovateľa ujasnil, či chcem byť spravodajským webom alebo priestorom pre používateľov mobilných zariadení, kde si takto najlepšie preberú svoje problémy. Naháňať viacej zajacov snáď nie je to pravé.. Uvidíme, čo z toho vyrastie.
Ešte som chcel trošku varovať pred nejakým ďalším produktom a to je stránka myPDA.sk, ktorá je síce tiež niečo ako eshop (s cenami ako pre Rezešove deti) a náčrtom používateľského webu (download, themes) ale v tak nechutnom designe, že už len kvôli nemu to ani nemá cenu pozerať. Aby som vás dostatočne znechutil, tu je ukážka:
rotujuce hnusne fuj
Aby som len nekritizoval, samotné prístroje majú v rozumných cenách. Len to príslušenstvo..

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Markoff.tk píše:

    to ma byt pokus o zistenie adresy ked si ju zabudol? :-)

  2. rony píše:

    uz ju viem

  3. PDAplanet.sk píše:

    k tomu foru. nejako treba zacat (forum v tejto podobe funguje presne tyzden). z nicoho nic tam ludia nezacnu davat prispevky, hlavne ked to bude prazdne. preto su tam zatial aspon tie spravy. forum je urcene hlavne na vymenu informacii o PDA (od samotnych pouzivatelov). tie spravy su len ako doplnok, kto chce nech si pozrie. na spravy su vyhradene fora „Novinky“, v ostatnych specializovanych forach spravy nie su a nebudu.

  4. rony píše:

    ano chapem, ze to este nema kto naplnit.
    preto radsej este pockam s akoukolvek publicitou, pretoze bezny Franta ked zisti, ze tam nic nie je, tak nakukne a zabudne.

  5. Mik píše:

    Nazdar chcel by som vás poprosiť o radu. mám pda tungsten e a nemôžem tam rozchodiť GPRS mohol by mi niekto poradiť kde mám zohnať ovládače na Sagem MYX5 – 2. alebo ako to nastaviť!!!!

  6. rony píše:

    tu nie = toto je Spravodaj. Ked zalozim Poradnu, potom sa pytaj. Takze moja rada: pytaj sa u predajcu, u vyrobcu tvojho zariadenia.