iAudit po druhé

iAuditTakže som s potešením aktívny v iAudit. Po mailovej žiadosti som dostal príslušné kódy – je vidno, že iAudit sa v prvom rade stará o klientov individuálne – tak som ich napchal do stránok a dnes mi prišlo konto do ich systémov s upozornením, že default sú údaje „nedostupné“ verejne. Mám pocit, že weblogy sú empatické stránky, takže ja zrejme požiadam o verejné publikovanie výsledkov :-) a kľudne by to weblogy, keďže iAudit poskytuje merania zadarmo, mohli mať zapnuté default :-)
Zatiaľ sa mi do konta nedá prihlásiť, uvidím zajtra a aspoň stručne popíšem zásadné veci voči navrcholu a toplistu.
Všimol som si, že iAudit rozdeľuje merania na SK a CZ vrátane weblogov.
Pokiaľ môžem doporučiť, zrejme nie je účelné aspoň teraz tlačiť do iAuditu aj osobné denníčky ledva začínajúce s neistou budúcnosťou (mno… tú nemá nikto) ale zasa by bolo fajn vidieť tam aspoň pár stránok z prvej 50tky toplistu. Ono zasa iAudit nie je nič „easy“ na pozeranie ako taký toplist, kde je „vsjo jasno“.
Logo NavrcholuBtw: istú dobu používam české pravé navrcholu (vo free režime) pretože k slovenskému prevedeniu nemám žiadnu dôveru a to napriek implementácií českého systému. čo mi na free verzií navrcholu trošku chýba – a určite si nebudem platiť nič naviac – zobrazenie časovej línie návštev s uvedením host, dátumu, zobrazenej stránky. Navrcholu je viditeľne zamerané najmä na histogramy a koláčové grafy. Škoda, že vo free Navrcholu nezostalo aspoň odfiltrovanie vyhľadávačov zo zobrazenia odkazujúcich stránok.
Keď porovnám Toplist, Navrcholu a iAudit, tak ani jedna nesupluje inú. Toplist je synonymum „merača“, Navrcholu sa snaží vyzerať easy a moderne…

Môže sa Vám ešte páčiť...