Mikrowlny ;-)

Prave mi hardwarovy maniak píše do ICQ hlody: „Pri pripojeni 24dBi anteny na tento zosilovac je vyziareny vykon 250W, cim spolahlivo presvietite aj budovy a urcite by dosah mal dostacovat. Upozornujem vsak, nesmerujte radsej antenu na svoju sestru…“


Pokračujeme ďalej:
Heno: zaujimave riesenie ma este napadlo spravit vsesmer so spulky z toaletaku, alebo toho zvysku z papierovej rolky, ale to by nemuselo dopadnut dobre ;-)
[21:09] [r°b° /\/\.]: trubka z vysavaca
[21:09] [r°b° /\/\.]: jednu sme prave vyhadzovali
[21:12] Heno: Mnooooo vidiiiiis .. ja som jednu akurat este nasiel pri velkom upratovani .. a to som uz rozmyslal, ze budem musiet ist nejaku kupit .. dobry napad ;-)))))
Spravim rovno full-size .. ;-))) .. taku 2 metrovu antenu nema v BA urcite nikto .. heh .. aj 30dB by mozno mala ;-)
A coskoro by som videl okolo domu lietat 3-oke vrany a 5-nohe psy pobehovat ;-)))
[21:14] [r°b° /\/\.]: a fotrik pod strechou by zlozil vsetkych 10 chapadiel do kresla, rozsvietil oci a dokukal tv
Mno, ešte že okolo mňa tých mikrovlniek „nie je veľa“ ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Macko Usko píše:

    Pocuj webmaster .. a co takto zvacsit font v tomto cudnom okienku ? Keby som nepisal po pamati, tak to ledva na mojom 17″ monitore (pouzivam NN) precitam (mam na mysli horeuvedene 3 kolonky).
    Inak s tymi MW .. je to dopohody .. byvat tak v oblasti Ruzovej Doliny (Myleticka) tak neplatim vobec za inet a sosam ho zadara, lebo tam je kopec vysielacov (zdravim Casablanku ..) co nepouzivaju ani WEPko a dokonca ani filtraciu.
    A karfiol nam na hlavach zacne kvitnum coskoro vsetkym, tak v com je problem ? ;-))))

  2. otty píše:

    MAcko Usko, pekne si to napisal. Myslim o tom karfiole. Elektromagneticky smog sa esete len prejavi z dlhodobeho hladiska. Skutocne som zvedavy, ako budu vyzerat naruzivi uzivatelia mobilov po 10 az 20 rokoch ;o)

  3. madaj píše:

    co sa bojite, ja som posledne cital dokonca aj to, ze pot medzi prstami na nohach sposobuje presne ten isty zapacha ako syry :-)
    takze co sa tyka pestovania on the body, nie su pozadu ani ludia po dedinach ;)