Parazitické ipaky

Neviem prečo ale tie divné nové modely ipakov od HP mi pripadajú ako parazitovanie na názve ipak. Oba, hlavne ten spodný sú hnusné, ten prvý nemá ani trošku optimistické parametre.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. jaso píše:

    IPAQ je pojem a snaží sa pokryť celé spektrum používateľov PDA. Nie je to parazitovanie, ale biznis. Idú na to šikovne. Ten druhý je dosť dobrý – keď odhliadneme od designu, z ktorého pocit je individuálnou vecou – parametre sú OK. Debatovať sa dá o cene. No ak si človek kúpi IPAQ, kupuje si Značku. A za to sa platí. Ak kupujeme od „HERBALIFE počítačového sveta“ bude to stáť menej. Hoci kvalita a výkon pritom pokojne môžu byť podobné.

  2. jaso píše:

    ale ved ja len vrrrtam…viem dal sa ten DELL aj jemnejsie oznacit, ale ked ten tvoj povodny statement bol tak tendencny…tak mi nedalo… :)) inak tvoj blog je u mna tiez v oblubenych…

  3. rony píše:

    no ja len hovorim to, ze ked HP kupili Compaq, tak svoj vyvoj PDA (ktore nestali za nic) presunuli pod znacku ipak. No a tieto dva pristroje su prave len tie HP stroje.
    seria 19xx nema buducnost, ak si to niekto kupi, tak skoncil v slepej ceste uz na buduci rok.
    Ten druhy je zasa prilis drahy, takze si myslim, ze viac ludi si proste kupi 5450 alebo novy 5550.
    Nebranim sa oznaceniu DELLu za „menej znackovy“, z toho stroja ma zaujimaju creva a ci do buducna moralne vydrzi. Design je myslim v pohode (som vyznavac peknych veci, takze asi dobry je – a aj dielenske spracovanie je ok, na to som citlivejsi ako na vzhlad).
    Takze zaver je, ze tieto dva modely ani tak ipaky nie su, a ked su, tak tie „povodne“ ipak moralne utrpeli ;-)
    V kazdom pripade neutocim na tie PDAcka, je mi to jedno, je to moj pocit ;-)