Slovensko robia Slováci

Keď sa disk.sk vrhol na tému RSS, tak sa v komentároch objavil link na blog http://www.elznic.net/ s hrdým titulom „PRVÝ WEBLOG NA SLOVENSKU“. Veľmi ma to pobavilo a v komentároch som autorovi uviedol link na spravodaj ;-) (nie nemyslím si, že som JA prvý). Pred chvíľkou som si pozrel TOPLIST vo weblogoch a aha, čo na mňa kričí: MARKOVIC.SK je „prvý slovenský weblog“.
Ježiš bomba chalani! Slovensko je rajská krajina, tu môže byť naozaj úplne každý čo bloguje prvý a kľudne si to zavesí na zadok svojho favorita a vlepí do vizitky! Proste sme taká malá veľká krajina plná užasných, jedinečných a bez výnimky neopakovateľných jedincov s úžasným sebavedomím. Nie je to nakoniec tak, že nevidíme ani len za prvé humno za dedinou?
Aby sa už spomínaní chalani neurazili: narážam skôr na všeobecné vlastnosti Slovákov. O ich práci nad spomínanými stránkami zvysoka „smekám klobouk“ – markovic.sk je skvelá stránka a zaslúži si vašu pozornosť ako takmer žiadna iná na Slovensku, elznic.sk zasa píše človek z ktorého priam kričí, že sa naozaj vyzná – a to sa dalo zistiť už len z toho linku v komentároch na disku.
Dúfam, že už je jasné, že ma pobavili DVAJA PRVÍ ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. markoff.tk píše:

    ach jo, asi si pridam do kodu stranky aj pocitadlo toplist.cz nech zarmutim kopu ludi a ini nech na tom onanuju ked sa idu z tych statistik, obzvlast na topliste poondiat