Černovláska je copypasterka

Trošku som sa pobavil na argumentoch Černovlásky na upozornenie, že neoprávnene publikuje autorské texty. Viac u Arhura, diskusia k ukradnutému textu.. Kto je černovláska? Jejda.. pracuje v médiách, to by o takýchto veciach čosi vedieť mala, že?

Môže sa Vám ešte páčiť...

17 komentárov

  1. Jiří Bureš píše:

    Nejsou média jako média. A třeba si Radka ten titul vážně zaslouží http://mt.poupe.net/?kam=minrok2000
    Na druhou stranu má jako jeden z mála blogerů přiděleno ISSN. Nevím ale, jestli je tohle ta pravá cesta.

  2. rony píše:

    uplne vazne mozem srat jej ISSN ked k obsahu neprispieva ani riadkom a bezostysne kradne a pritom sa este verejne smeje uprimnej snahe ludi upozornit ju na mozne nevedome porusenie autorskych prav. Minimalne spociatku bola strucne a vecne upozornena na mozny problem. Postavila sa k tomu typicky ako zlodej, co mi je velmi luto, pretoze mala na vyber niekolko moznosti ako korektne uviest veci na pravu mieru.

  3. černovláska píše:

    Rozumny clovek si z toho vyvodi sve zavery, co se tyka napadeni, ze jsem na svuj web neprispela vlastnimi clanky, tak to jsi hodne vedle. Ale vyborne mi promujes web, diky :)

  4. Trillian píše:

    upřímně, čekal jsme někdo něco jiného? nebylo to poprvé, že?

  5. černovláska píše:

    Trilian, to, co delas ted ty na svym blogu, jsem ja delala nekdy pred 3 roky. Muj weblog jde dal a tak nechtej po mne, abych na nej psala pokazdy, kdyz to dostanu :)

  6. rony píše:

    Arsinoe: http://www.pooh.cz/arsinoe/a.asp?a=2006781
    mimochodom ten predposledny odstavec je takmer prerozpravanim autorskeho zakona ;-) holt, cernovlaska – frikulinka z Novy – ma neopravneny pocit neohrozenosti (hned po tom ako si rano namaluje ksicht na tvar) ;-) a potom uz nie je sto si priznat omyl alebo nebodaj neznalost ;-) (moja, neboj, my sme to pochopili uz davnejsie) ;-)

  7. rony píše:

    Dovolim si este pridat tiez nieco z Vosy ;-) nebudem to kopirovat, ale to venovane Cernovlaske:
    http://www.vosanajazyku.com/m1.php
    Zrejme to nevlozi na svoju stranku, zeby preto, ze jej to neprislo mejlom? :-)

  8. Lukáš Mižoch píše:

    „Muj weblog jde dal…“
    Dost pochybuji o tom, že web cernovlaska.cz by se dal nazvat blogem. Magazínem možná, ale weblog to určitě není.

  9. kulida píše:

    Ale vyborne mi promujes web, diky :)
    Ano, i oskliva reklama je reklama, ale tahle reklama je tak oskliva, ze asi nove ctenare nepritahne

  10. rony píše:

    vzhladom na to, ze neviem, kolko mam citatelov a je mi to FAKT jedno, tak u teba je zrejme toto jediny merny prvok. Takze mila slecna, skus este prejst na porno, to zarucene dviha navstevnost. Alebo sa skus vtierat do priazne tym tvorom o ktorych pises a potom opisuj zazitky z hotelovych izieb po koncertoch ;-) to takisto zaberie ;-) ale asi to neurobis, chce to trosku viac ako Ctrl-C a Ctrl-V
    :-)

  11. Ten Zlý A Ošklivý Arthur píše:

    „Trilian, to, co delas ted ty na svym blogu, jsem ja delala nekdy pred 3 roky. Muj weblog jde dal a tak nechtej po mne, abych na nej psala pokazdy, kdyz to dostanu :)“
    Prosím Tě, napiš, až TO dostaneš … myslím rozum!
    Máš pocit, že jsi někam posunula hranice blogování v ČR? Posunula, máš pravdu… Ale ne tam, kam si myslíš.
    Máš pocit, že zprávy, které jsou zveřejňovány v přílohách novin („zajímavosti ze světa a ze světa hvězd“) a kterými plníš své stránky, jsou weblog? Tvým stránkám chybí jeden velmi podstatný znak weblogu, totiž OSOBNOST AUTORA, Tvé stránky jsou už spíš webzin. Vypadají totiž, jako by je spíš psal „kolektiv autorů“. Vždyť ty dokonce i píšeš „Server Černovláska.cz má pro Tebe cédéčka…“ – TY JSI SERVER??? (To by možná mnohé vysvětlovalo)

  12. černovláska píše:

    For all: a co budete resit dal? :))))

  13. rony píše:

    mila moja, si ignorant slusnosti, aj ked sa prejavujes velmi neprimerane, je to obraz tvojej osobnosti. vidno, ze ta to netrapi, ale to je tvoja volba. neubranis sa hodnoteniu prejavov tvojej osobnosti ostatnymi ludmi a tak „trosku“ mam pocit, ze vacsina ludi ma pripomienky prave k tebe. rozumnejsi clovek by to vzal na vedomie a zamyslel sa. zrejme vsak nemas cim premyslat (prepac, ze utocim na tvoje ego, vyprovokovala si si to sama).
    mozno by stalo za to zistit ako to vnutorne preberas sama so sebou. poznat ludi, ktori nemaju zabrany prizivovat sa na inych pretoze nedokazu nic vlastne vyprodukovat moze byt naozaj dobrou skusenostou a poukazom na to ako sa nespravat. na tvojom priklade sa vsak bezpecne a bezbolestne poucia ini a ty budes nadalej posobit ako ubohy zberatel cudzich myslienok bez invencie.
    zrejme nema cenu sa ti snazit naznacit, co robis zle, pretoze tvoj hodnotovy rebricek je daleko inde a sledujes to, co tebe osobne najlahsie prinesie popularitu. aj ked zakladom tvojho snazenia je kradez myslienky, verim, ze vzdy budes mat za sebou pofiderne vysledky, na ktorych si zakladas (navstevnost – no hura, naozaj skvely ciel).
    len nas prosim ta neoblazuj bullshitmi ako doteraz. (nekomercnost, osobne utoky – voci trillian,…)
    ludia, ktori ti aj v dobrom, vycitaju tvoje praktiky maju za sebou mozno viac ako ty – kym trillian mozno dnes pise podla teba ako ty pred 3 rokmi, pise svoje veci, nekradne. ty si presla iba na tu zlodejinu.
    s tymto som voci tvojej osobe skoncil ;-) nosne dierky mas prilis vysoko a tak trosku unikas do periferii mojho zaujmu o teba.
    povodne som ja a mozno aj ostatni reagovali v dobrom umysle a zauzivanych zvyklostiach, sama si predviedla co si zac.

  14. rony píše:

    takze doslo k zasadnemu obratu ;-)
    cernovlaska posledny clanok oznacila ako prevzaty so suhlasom autora.
    ci to stalo az za taketo obstrukcie uz ponechavam na nu ;-)

  15. Kamil píše:

    Udelat z komara velblouda delat umite perfektne, ale stejne jste niceho nedosahli, naopak o web cernovlasky je ted enormni zajem :)

  16. Kamil alias Cernovlaska píše:

    Udelat z komara velblouda delat umite perfektne, ale stejne jste niceho nedosahli, naopak o web cernovlasky je ted enormni zajem :)

  17. rony píše:

    este raz Kamil, ide o sledovanost? Sledovane su aj novacke telenovely. Dokonca sa ludia radi pozeraju aj na prejdenych ludi na ulici.
    Stale nechapem, naco sa mi sem natiskas, a trepes nezmysly.
    Alebo inak, myslis, ze je to podstatne, ze ma sledovanost? Ze cistou nahodou neslo o nieco uplne ine? Neplet to sem, uz som to od teba cital na Cernovlaske, opakujes sa, a si pre mna nie moc inteligentny papagajik ;-)