SK-NIC – nekonečný príbeh

Takže termín 1. 10. 2003 je preč. Do konca roka vraj všetky neprevedené domény fungovať budú. Čo bude potom? Dosiahne niekto radikálnu zmenu? Stihnú do konca roka zreálniť administratívne obštrukcie do normálnejšej formy? Posunie sa proste termín zasa o pár mesiacov?
Realita: „Dátum deaktivácie nepremigrovaných domén sa posúva na 3.11.2003. Pozrite si migra?ný plán.“ z www.sk-nic.sk
Čo ma napadlo pri pohľade na migračný plán? Že plány sa robia a realita bude iná. Ten bordel, kšeftárčenie, boje či nezrovnalosti na budúci rok si neviem predstaviť. Stačí si pozrieť isté veľmi lukratívne domény. Vraciame sa do doby, keď na doménu mobil.sk čakal terajší majiteľ celú noc? Doba, keď víťaziť budú hlavne doménoví špekulanti, ktorí budú s úmyslom zarobiť, blokovať domény, ktorých sa nakoniec po čase zbavia? Budem na domény so všeobecnejším názvom dostávať nezmyselný obsah?
Zabudnite na .sk ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. No, nevím, jak .sk, ale nechceš si u spravodaj.tk vypnout to popup reklamní okno (viz u mě), musím to pořád zavírat (-;

  2. rony píše:

    ja neviem ako sa to u .tk vypina ;-) a priznam sa, mam AdMuncher, ktory ma usetril od takychto veci ;-)
    oficialna adresa blogu je http://www.spravodaj.tk
    ale z citaciek a z katalogov su odkazy priamo na spoty, kde su priame linky bez toho tokelau okna.
    koniec koncov, ta reklama na tokelau mi pride cestna, dali mi zadarmo domenu druheho radu, nemam dovod im aspon takto podakovat ;-)