Bastard MDA II.

MDAČo poviete na PDAčko s mobilom v tele, ktoré neumožňuje ani len spustiť pár aplikácií? Však je to na rovinu povedané bastard za zbytočne vyhodené peniaze?
Dôvod? OS umožňuje len limitovaný počet zároveň bežiacich procesov. Laicky priblížené aj jediný program sa môže spustiť naraz vo viac procesoch. Keďže MDA II. už po zapnutí takmer obsadí celý limit, stáva sa tento prístroj iba drahou, škaredou a veľkou hračkou.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Sadhua píše:

    Zrovna jsem připojen přes MDA II, jedu autobusem, poslouchám u toho hudbu z WinAmpu, který jsem doinstaloval a na Váš popud jsem k tomu všemu pustil i filmík, film i hudba na pamětové karte, takže o proces navíc. Hudba se neseká, je slyšet a vidět i filmík, net běží pořád stejně, tak Vám neví, zdá se mi, že to běží fakt supr, možná bych radil: nejdřív si ho aspon nekde pujč a pak teprve piš, co umí. Windows 2003 pro Pocket PC je dobrý a myslím, že plně dostačující. Jinak vše funguje jak má, nic se mi nikdy neseká, restart jsem ještě nikdy nepotřeboval, přičemž pracuji c jednogigovou kartou.
    No nic, jen prosím nepsat neco, co není pravda, děsně mě to vytáčí. mějte se, budu vystupovat.
    Sadhua.

  2. rony píše:

    Este si klepnite na link v prispevku, iba vystrihavam z neho ten postreh, takze sup s vyhradami k autorovi clanku, ze zavadza. Podotykam este datum vydania prispevku, je to pred rokom, co sa odvtedy mohlo zmenit?
    Mna osobne prave takato sprava varovala pred takym pristrojom – najma nie za moje vlastne peniaze ;-)