Poznate zaujimave weblogy?
Zostavuje sa slovenska bloggerska elita pre rok 2008
Minuly rok Vas zaujala, co nove bude teraz?
6. november 2003 23.43 SPAM
xi lian: Spam so šikmými očami
Ďalší vydrbanec claerwu12@yahoo.com.cn
PRE GOOGLE a vyťahovače mejlov:
xi lian is skunk - claerwu12@yahoo.com.cn
xi lian is skunk - claerwu12@yahoo.com.cn
Rozhodol sa, že bude rozosielať investičné newslettery. Ako pekné, že sa tvári ako americká firma, pritom whois hovorí o jeho doméne, na ktorej je URČITE KOREKTNÝ skript na odhlásenie, asi toto:
Domain Name:relar33.com
Registrant:
xi lian
12 ni zhang toad
810103
Administrative Contact:
xi lian
xi lian
12 ni zhang toad
xi ling Qinghai 810103
China
tel: 86 0971 2761704
fax: 86 0971 2761704
claerwu12@yahoo.com.cn
Registration Date: 2003-10-04
Update Date: 2003-10-04
Expiration Date: 2004-10-04
Primary DNS: ns0.dnspop.com
Secondary DNS: ns1.dnspop.com
Tu je aj jeho kamarát:
sha xi
shan xi
#13 xia yang road
xian yang Shanxi3 420021
China
tel: 86 0910 3579546
fax: 86 0910 3579546
liuqinhou23@yahoo.com.cn
pošli do vybrali.sme.skKomentáre k obsahu príspevku:
Chcete napísať nesúhlasný komentár? Prosím, zvážte nasledovné: je šanca, aby niekto zmenil Váš názor alebo chcete iba trvať na svojom? V prvom prípade sú Vaše slová vítané.
Chcete urážať? Nepíšte sem urážky a invektívy. Každý, kto na týchto stránkach publikuje je automaticky (doplňte vhodný výraz). Takže už to všetci vopred vieme, čo si myslíte a preto sa neopakujte.
-
- A tvoj názor?