Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Patrick Zandl píše:

    Správně se to píše AutoTrackBack ™ – měl by sis zvykat ;)

  2. rony píše:

    zvedavo som otvoril tvoj komentar co si mi odpisal a toto som necakal ;-) fakt skvela odpoved ;-) ziadne protiutoky, proste si to poriesil s nadhladom a vtipom. super ;-)

  3. Patrick Zandl píše:

    Přeci jsem Ti nemohl napsat pravdu, že vy ubozí slováci závistivě hledíte na to, jak my na západě (a v EU!) integrujeme nejmodernějších technologie, zatímco vy hopsáte po stromech ;)))
    Ale vážně. Myslím, že ten systém lidem přeci jen něco přináší. Samozřejmě není dokonalý, jenže už jsme se o tom bavili, že skutečný trackback používá minimum weblogů v česko~slovensku. Na druhou stranu přináší odkazy i na servery, které trackback nepoužívají a já se třeba snažím postupně doplňovat databázi agregátorů, z nichž nemá smysl, abych odkazy uchovával…

  4. rony píše:

    problem refererov je, ze sa o nejakom prelinkovani dozvies iba za podmienky, ze niekto z tej stranky uz konecne klikne a zaroven nema nejaky blokovac refererov.
    Pre mna ma navyse vyznam trvaly zoznam reakcii na prispevok, tie su podmienene tym, ci si tie referery naozaj budes uchovavat, alebo ich proste po case budes odmazavat.
    Ping sa este casto pouziva v katalogovych sluzbach, kde namiesto programovania nejakeho RSS pristupu k zdrojom ten katalog iba caka na to, kto si pingne. Ma to svoje za hlavne v tom, ze nemusi katalog dokola obiehat vsetky RSS, ktore ma registrovane – o tom aka je to rezia by viac vedel povedat snad Hlava alebo Minimag.
    Samozrejme aj tym pingovanim sa da dobre natiahnut linka pri vacsich navaloch ;-)
    Stretol som sa proste s blogmi, ktore pouzivaju aj Trackback aj Referery.