[Predám] DELL AXIM X5 400MHz

Ponúkam PDA s PocketPC systémom DELL AXIM X5 so silným 400MHz procesorom, slotmi pre Compact Flash I a II (pamäťové karty ale aj I/O) a pamäťové karty Secure Digital. Výkonovo nadpriemerný a absolútne sa vyrovný špičke na trhu. Vybavenie obsahuje ešte nádhernú kolísku, púzdro, CD. Okrem toho dám kupcovi Compact Flash kartu s Bluetoothom a pokiaľ si bude želať aj pamäťové karty CF alebo SD. Za komplet PDA s Bluetooth CF chcem 10 tisíc SK a pri rýchlom jednaní sa môžeme ľahko dohodnúť. Kontakt na mňa r-o-n-y-(at)-z-e-m-(dot)-s-k (odstráňte si pomlčky a namiesto at a dot si dajte zavináč a bodku).
Chcem to predať čo najskôr, tak sa ozvite.

Kto sa mi vo veľmi dohľadnej dobe ozve so záujmom o toto PDA, tak dostane za vyššie uvedenú cenu toto PDA a prihodím mu k tomu ako darček TV kartu alebo MP3 prehrávač Creative MuVo. Premýšľajte rýchlo, pretože už mám tendenciu prásknuť to PDA navždy do šuflíka ;-)


Predané!!!

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Arthur Dent píše:

    Nechci koupit. Ale zauvažuju si: Nabízí se otázka „Proč to prodáváš, když je to tak dobré?“
    1. Kupuješ si něco lepšího.
    2. Zjistil jsi, že to nepotřebuješ
    3. Nevyhovuje ti to, nelíbí se ti
    4. Prodáváš všechny hi-tech vymoženosti a odcházíš do buddhistického kláštera
    5. Je to rozbitý
    6. Potřebuješ nutně peníze
    Pokud je to z důvodů 2, 3 nebo 5, asi bych se rozmýšlel. :))

  2. rony píše:

    Lebo je to lepšie predať teraz, kým je to na úrovni doby, aby som nedopadol ako so Startacom, ktorý stál niekoľko desiatok tisíc a teraz ho už nepredám ani ako veterána. Navyše ja ako fanda na takéto hračky veľmi často mením.
    1. určite chcem niečo ďalšie, to je úplne samozrejmé
    2. POTREBUJEM
    3. Vyhovuje mi a páči sa mi aj AXIM, proste chcem zasa odskúšať niečo ďalšie a musím najprv predať a kúpiť to iné – logicky dve rovnaké veci mať nemôžem
    4. Nie
    5. Je to v absolútnom poriadku. Ja som fanda a na vecičky dávam absolútny a bezpodmienečný pozor.
    6. Je len jediný problém, nechcem akumulovať peniaze v AXIME a zároveň v niečom novom (PDA), takže chcem najprv predať.
    Mňa málokto pochopí. Napríklad by som najradšej mal tak 5-20 mobilov ;-)

  3. Jamesek píše:

    Urcite ne nezajimava nabidka. Uvazuji o koupi pda jiz delsi dobu, planoval jsem to nekdy na jaro, ale kdyz se objevi takova nabidka, je treba plany hodit stranou. Urcite bych si chtel o tom promluvit. Zkousel jsem ICQ, ale byls offline (zelena kyticka v menu mne zmatla). Mejla jsem nenasel. Takze kdyztak se zkus ozvat na muj, nebo jakkoliv jinak. Dik