Podivné – nemám pozvánky na Gmail

Fakt to asi musím spomenúť – nedostal som od Google už neskutočne dlho ani jednu jedinú pozvánku! Je to urobené tak, že ich poskytujú nejakou divnou metódou, že v divokom ošiali čerstvých dojmov z webmailu ich pekne dostávam a teraz už nič?
Pomimo: všimol som si, že poslaná pozvánka po čase expiruje (nedá sa aktivovať). Takisto som si všimol, že je takpovediac akýkoľvek termín ukončenia prevádzky beta gmailu neurčitý. U mailu chápem dlhú dobu testovania, predsa len sa v ňom nedá moc overiť reálna záťaž (pri veľkom množstve ľudí zaváži každá chybička).

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. Mormegil píše:

    Mohu se zeptat, proč bych měl „vyměnit svůj nebezpečný prohlížeč za novou verzi Firefox“? Uznávám, že „Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3“ už je přes měsíc stará, ale až _tak_ nebezpečná zase není, ne?

  2. dusoft píše:

    Hehe, rony: cas zacat zistovat prehliadac cez hlavicky a posielat reklamu iba IE.

  3. rony píše:

    [1][2] :-) mate pravdu pani, obaja. Ti co maju pocit bezpecia o tom vedia. Posolstvo je urcene tym, co ztazka odpovedaju na otazku: Aky mate prehliadac? ;-)

  4. LOP píše:

    Opravdu nemam zajem vymenit svou konfortni Operu za bezpecnejsi verzi IE

  5. rony píše:

    LOP: a preco to pises, ked o riadok vyssie mas napisane dost jasne pre koho je to urcene.
    Mam si mysliet, ze si tupy ludoop, co nezvladne citat alebo si mam mysliet, ze si hovado, co len si potrebuje zbytocne pichnut svojou Operou a vyvolat zbytocne flame? Je to tak? Zatial si myslim, ze si sekol botu a z vlastnej nepozornosti nedocital do konca.