Agenda Fusion 6.60 prišla

Agenda FusionMoja obľúbená nadstavba PIM aplikácie v PDA sa už dávnejšie pretočila do šestkových čísiel.


Zásadné novinky súčasnej verzie:
Rýchle vkladanie fráz: vytvárate si databázu používaných slovných spojení, ktoré môžete rýchlo vkladať do políčok pri vytváraní záznamov. Podľa mňa zaujímavé pre tých, čo dáta v PIM vkladajú priamo v PDA. Pokiaľ hlavne synchronizujete a vstup dát riešite na veľkom počítači, asi to nepoužijete.
Automatické vyťahovanie informácií o kontakte z kontaktlistu a ich umiestnenie do políčka vec v udalostiach, úlohách a poznámkach.
Vkladanie časových značiek.
Vkladanie informácií o majiteľovi PPC.
a iné.
Síce používam naďalej päťkovú verziu, je treba vám dať tento program do pozornosti. Iste sa pýtate, či nestačí to, čo je priamo v PDA. No pokiaľ intenzívne nepoužívate PIM, určite Agendu neoceníte. Ja ju však v PDA mám prakticky od začiatku a samotný Pocket Outlook som prakticky nikdy nepoužil. Má to svoje dôvody a hlavne v tom, že Agenda má pre správu schôdzok, kontaktov a úloh trošku lepšie prostredie. Kompatibilnosť je zaručená – Agenda totiž nerobí všetko po svojom ale používa databázu vstavaného Pocket Outlook, takže môžete simultánne používať aj ten a tým pádom ostáva plynule všetko trasparentné aj voči synchronizovaniu s veľkým počítačom.
Okrem toho Agenda prináša aj niekoľko menších aplikácií, ktoré život s PDA trošku uľahčia. Investíciu do tohto programu naozaj odporúčam snáď ako jedinú nutnú – pokiaľ s PIM naozaj pracujete viac ako občasne. via PocketPC Thoughts

Môže sa Vám ešte páčiť...