kápluskári na blogoch SME

Tak sa nám s karmou rozmáha fenomén diskutérov pod článkami, ktorým nestačí klepnúť na veľku (a dnes už škaredú) ikonku „karmy“ článkov na blog.sme. ;-) Oni majú nutkanie do diskusie ešte dopísať diskusný príspevok v znení „k+“ cez „dávam ti karmu“. ;-) Zmysel týchto príspevkov mi veru uniká. ;-) Alebo diskutérsky exhibicionizmus? ;-) Skúste na SME spoplatniť komentáre: pošlem do depozitu čojaviem tisícku a za každý diskusný príspevok desať halierov. To by bolo úsporných, vecných, priamych reakcií ;-) Pokiaľ čitatelia diskusných príspevkov ho odsúdia ako blbý, tak sa mu tá cena „z účtu“ strhne ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. dusoft píše:

    obcas som to robil aj ja. nevidim v tom nic zle.
    pokym totiz autor nevie, ze som mu karmu dal cez tlacitko, rad mu to tam napisem pod tym aj s nejakym tym komentarom navyse.

  2. rony píše:

    len pozorujem aka subkultura sa okolo niecoho vyvija ;-) to by uz zrovna mohlo byt takto:
    pri pridavani komentara si urcim ci ide suhlasny alebo nesuhlasny s prispevkom.

  3. tb píše:

    K+ je skratka spojenia „páči sa mi Tvoj článok“. Niektorí skrátka chcú autora pochváliť, ale nemajú k téme čo dodať – stále lepšie, ako tí, ktorí nemajú k téme čo dodať, ale aj tak dodajú :-)

  4. Markoff píše:

    je smutne ze SME preferuje len chvalenie autorov a neumoznuje negativne hodnotenie

  5. Ruziklan píše:

    Ciselne asi nikoho strhat nemozno, ale ved dobre vies, ze ked niekto napise kraviny, mozno ho roztrhat v komentari a rozmyslajuci citatel, ktory pozrie diskusiu, si da dva a dva dokopy. Nerozmyslajucim to moze byt jedno. Nakoniec nie je nic lahsie ako niekoho ignorovat. K+ v diskusii fakt potesi, ale realne neprinesie temer ziadnu hodnotnu informaciu pre inych, to je pravda.

  6. rony píše:

    [5] hodnotnejsie je – miesto toho K+ – si zaradit oblubenych do blogrollu (pre menej zbehlych: zoznam oblubenych stranok na weblogu). Je to trvalejsie a u istych osobnosti aj prestiznejsie ;-)