Update ROM Motorola MPx220 – 1.47 generic rom

Dávam k dispozícií na stiahnutie:
1.47 generic rom a MPx220 Offline Updater v1.8.5
Upozornenie: download bude možný len po veľmi krátku dobu a potom bude odstránený!
Návod ako updatovať je k dispozícií na týchto stránkach. Láskavo ho čítajte pozorne a vrátane komentárov!
Vítam prípadné komentáre, doplňujúce uvedené informácie v zmysle „pozrite sa, čo som objavil a dávam Vám to k dispozícií“. Nie sú vítané nezmysly v štýle „pošlite mi, dajte mi, urobte to za mňa“.

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. Peavy píše:

    Mam Motorolu Mpx220 dovezenu z US (brandovanu Cingular, ale neblokovanu) a uz som skusal updatovat na vsetky mozne (aj cinske) verzie firmware ale stale mam problem s nizkou urovnou mikrofonu (nie je ma dobre pocut), GPRS nie je funkcne (zda ze sa pripaja, ale po chvilke male G nad signalom zmizne a zareve, ze pravdepodobne nie je pokrytie GPRS signalom, pritom velke G je zobrazene) a posledna zahada je, ze sa neda nastavit SMS service centre – cislo naklepem, potvrdim, ked sa vratim naspat na nastavenie, cislo SMS centra je prec….Moja otazka po kratkom uvode: Je mozne, ze v US maju ine MPx220 ako v Europe (logicky hovadina, je to quadband), ale dost pochybujem ze ide o hardware problem, kedze mikrofon pre voice commands funguje, SMS modul nie je poskodeny – SMS mi pridu. A este na zaver zaujimavost – telefon ide len u T-mobile (Eurotel), na Orange sa tvari ako locknuty – pri manualnom vyhladani siete nenajde ziadnu GSM siet, pri Eurotel SIMke najde aj Eurotel-Sk aj Orange-SK.

  2. Blaster píše:

    afaik modely sa harwerovo nelisia, vsekty vyraba jeden vyrobca v thaiwane, lisia sa len operator romom….mal som generic 1.29, 1.43, 1.47, ani na jednom z nich mi toto nerobilo. ak si nedal, daj 1.47 generic rom, ten je zarucene v poriadku, ak ti to robi nadalej, skus cingular 1.43 (link najdes na surrealnetworks), ak to nepojde ani s tym, kludne posli phone na reklamaciu alebo servisu.

  3. Peavy píše:

    Uz som nestihol dat na telefon novy generic, 1.43 od Cingular som upgradoval (tusim z verzie 1.29). Telefon uz je v servise, uvidim co z toho bude.

  4. rony píše:

    [3] a to co si usetril kupou spoza oceanu, stratis sachmi so servisom ;-)

  5. Peavy píše:

    Neviem ci som usetril, ta motorola bola kupovana 2005/11 za $400 a bola 6 mesiacov pouzivana v US bez problemov. Nova stoji v SK okolo 12k, takze ta cena je zhruba rovnaka. Momentalne som odsudeny pouzivat „len“ Eurotel SDA, ktory ma sice trochu vacsi dispay, ale subjektivne je pomalsi (asi iny OMAP) ako Mpx220.

  6. rony píše:

    [5] jasne, nepoznam pozadie, iba trochu zartujem, nech to nie je len plac nad vadnym kusom ;-)

  7. Peavy píše:

    Sranda, tak sa ozvali kvoli Mpx zo servisu v BA (autorizovany servis) a oznamili mi ze moju Motorolu nevedia opravit :)

  8. rony píše:

    tak to je patova situacia, musis poziadat tam, kde si kupil o vymenu telefonu alebo staci tu na Slovensku?

  9. Peavy píše:

    Uz to neriesim. Rony, keby si potreboval nejaky nahradny dielec na motorolu mpx220, tak sa ozvi :) – roman@trilobyte.sk. Aspon je dovod na upgrade, mam v merku Ipaq hw6500 alebo Benq P50.