Smrteľná kombinácia

Tak a máme to tu.
Smrteľnú kombináciu. Dnes som si prečítal zaujímavý rozhovor v nejakom českom internetovom vydaní novín, kde sa – ako inak – spomínali reality show a zaujala ma tam zmienka o niekdajšom mediálnom bossovi TV Nova (Železný), ktorý hodne jasne vyhlásil, že doteraz boli české televízie (slovenské v závese) v príjemnom pokľude vzájomného boja o priazeň divákov a inzerentov. A o reality show vyhlásil, že pôjde o zabijaka, ktorý vôbec nie je pozitívnym prvkom. Namietnete, že Prima „vede“. Lenže vidíte, čo sa deje na Nove (ja nevidím, iba čítam).
Dnes nám súčasne bežia AŽ štyri súčasne a to nerátam tryskáče a rôzne tie podivínske výmeny ponožiek :-)
Ľudí viac irituje a trápi akási zverina a popritom s kľudom ľadu prebehnú očami správu o „bežnej“ vražde a ani sa im tlak nezdvihne :-)
Pre tento rok televízie v podstate skončili. UPC nám nadelilo béčkový odpad na svojom pluskovom kanáli. Markíza začala súboj zostra masívne prekladane do reklamy a šialeného sena jinglov a opakovaných záberov. Nova rieši škandáliky a nezáujem o „druhého“ neustálym bordelom v programe, Prima nerieši nič a letí v priazni záujmu a na chvoste sa ťahá pokľudná JOJ s idylickými scénkami.
Ľudia, čo budete robiť cez sviatky? Markíza zrejme prevrhne Silvestra na dobratenie, JOJka nezostane mimo a rada sa pridá, STV zrejme zopakuje Superstar, Prima s Novou zrejme vo svojom záujme neskončí len tak bez ostatných :-)
Žeby mal ten Železný pravdu?
Doplnené: BBCCzech, Interview Jaromír Volek, spomínaný Železný a z radov čitateľov ešte jeden zaujímavý rozhovor s Vojtechom Hronom.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. futro píše:

    Mozem poprosit link na dany rozhovor s V. Zeleznym? Dakujem

  2. emmacore píše:

    Doporucujem precitat si rozhovor s Vojtechom Hronom (Maya) v Trende. Link: http://www.trend.sk/generate_page.php?page_id=55165

  3. Kozo píše:

    Musim sa prizna5, ze mne Film+ v urcitych ohladoch sadol. Netusim, ci tam naozaj pojde Dundee a ak ano, tak si ho kludne necham utiect, ale natrafil som tam na par filmom nestandardnej vyroby, ktore sa do beznej distribucnej siete tazko dostanu a boli dobre. Sci-Fi z HongKongu, korejska kriminalka ci akcny film z beneluxu.

  4. rony píše:

    [1] uz ten link mam, nevedel som ho najst. vid. vyssie je doplneny.

  5. futro píše:

    Dakujem :-).

  6. emmacore píše:

    Keby niekoho zaujimalo, tu je rozhovor s Nunezon (Oreo) o Rodinnych tajomstvach a inych: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=20447
    Zabavne, ako sa Maya a Oreo navzajom chvalia.