Držiak na PDA do auta

Drziak na PDAKeďže sa mi na webe nepodarilo nájsť príliš veľa držiakov na PDA, tak sa opätovne obraciam na drahých čitateľov (pretože mi dosiaľ vždy veľmi dobre pomohli), ktorí už toto riešili, o radu, kde je najväčší prehľad držiakov na PDA, na mobily a pod. hračky. Hlavne mi ide o to, aby to nebol zasa príliš drahý model (nepotrebujem napájanie) a aby to nevyzeralo ako Votrelcov chobot.
Moja predstava je čo najsubtílnejšie zariadenie najlepšie odoberateľné pripevnené odoberateľne. Mám IPAQ H2210. Všetko, čo som videl boli pomerne masívne plastové kúsky navyše pripevňované na sklo. Ja by som to PDA chcel mať skôr medzi volantom a radiacou pákou, kde je aj menej slnka.


[update] Našiel som: ProClip a ten je ideálny – žiadna megakonštrukcia. Má jediný problém – nikde ho nekúpim.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Fifteen píše:

    navstiv najblizsi obchod s mobilnym prislusenstvom a uchop do pravej ruky najobycajnejsi univerzalny drziak na mobily (rozumej s nastavitelnou sirkou). zbehni do dielne (pripadne ine miesto s kombinackami a srobovakom) a rozsir ho za hranice beznych mobilov na sirku svojho PDA. namontuj. riesenie pochadza od priatela syona ktory takto upevnil svoj hx4700.