Nepretržité rozkopávky v Starom meste

Našiel som si web Starého mesta Bratislava a napísal som tento e-mail:

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, kto plánuje a koordinuje rozkopávanie časti mesta v okolí Gunduličovej ulice.
Doslova mám pocit, že tu už nepanuje koordinácia ale dokonalý neporiadok – nestačil ani zaschnúť asfalt po predošlých rozkopávkach a už to práve dnes zbíjačkami odstraňujú. Nechcem ani pripomínať, že ide o zbytočné mrhanie peniazmi aj keď to zrejme platia súkromné firmy (čo sa aj tak vždy odrazí v ich cenách pre ich klientov) ale už je v tejto časti prakticky nepretržitý hluk, čo je možno ešte viacej nepríjemné.
Nedokáže nikto u Vás aspoň trošku logickejšie skoordinovať tieto rozkopávky tak, aby sa neustále nevymieňal asfalt? A posledná otázka, prečo, ak už sa neustále musí vyberať pokrývka chodníkov, nebola už pri prvom rozkopávaní osadená zámková dlažba?
Pripadá mi takýto stav neohľaduplný, nehospodárny a značne chaotický.
Ďakujem Vám za odpoveď.

Som veľmi zvedavý na odpoveď ale jej obsah si už viem tipnúť takmer so stopercentnou istotou :-(

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. dusoft píše:

    Podla mna ale taketo veci koordinuje Magistrat.

  2. rony píše:

    Tak nech si odovzdaju nazory. Uz mi naozaj pripadaju ako idioti. Keby pritom nepouzivali zbijacky, je mi to fuk. Nechcem rozumiet dovodom, ktore ich vedu k tomu, co teraz robia a robili. To je uz teraz jasne, ze je to bordel a nekoordinovanost :-)

  3. tomáš píše:

    nabudúce skús takto:
    Dobrý deň,
    so znepokojením som si nedávno uvedomil, že Svoradova ulica na Palisádach za posledných päť rokov nebola ešte ani raz rozkopaná. Zdá sa mi, že je tým porušená zásada rovnosti pred zákonom, keďže pri všetkých ostatných uliciach v širšom centre som si rozkopávku všimol. Žiadam Vás preto o informáciu, kedy k dôjde k náprave a bude aj tu vyhĺbený aspoň symbolický priekop. Alebo sa máme my, obyvatelia z okolia Svoradovej, cítiť ďalej menejcenní? Platíme predsa rovnaké dane a máme za ne nárok na rovnaký podiel na rozkopávkach, ako obyvatelia ostatných ulíc.
    S pozdravom,

  4. Zametač píše:

    -> 3 – Svoradova ulica rozkopaná bola, menila sa kanalizácia. Skôr je problém, že je zatiaľ jedinou jednosmerkou smerom na Most SNP smerom z Palisád a z hradného kopca. Zámocká ulica je asi na parádu. Zochova a Kozia sú jednosmerky opačným smerom.