Cesting on d’Slovakia’s cestas

Väčšina z Vás tak ako ja na prelome októbra a novembra veľa cestuje.
V sobotu som vypadol smer stredné Slovensko. Už na diaľnici sa vytvorila kolóna ťahajúca sa popri ťukancovej havárií. Nabudúce už budem vedieť: letiace auto s húkačkami sú dopravné nehody a nie vzlietajúci minister :-) Budem vedieť, že ak kamión v diaľke bliká obomi smerovkami, tak je zle (autá stoja). Chvála tomu nápadu, dobrzdil som bez problémov ale sekundu pred tým som vzlietal akurát ja, takže fasa fasa.
Po hodinovom (možno viac) plazení na jednotke som odbočil na Hlohovec. Bacha na moste do Hlohovca trvale riešia jeden pruh ale tentoraz zápcha bola kvôli nejakým manifestujúcim fašistom (čierne košele, baretky atď.). Keď som bol doma, tak už v správach čosi šepotali, že by ich mohli strihnúť.
Hlohovec ma stál tiež viac ako hodinu.
Naďalej najviac milujem vodičov, čo neukazujú smer ani za tú máriu bohovu :-(

Môže sa Vám ešte páčiť...

14 komentárov

  1. Bolek píše:

    asi myslis, ze neukazuju zmenu smeru (akoby Ludo povedal nevyhodia blinker). Ja to milujem ked cakam na vedlajsej ulici a zlava pride „kreten“, ktoremu davam prednost a bez smerovky odboci doprava.

  2. tomáš píše:

    Je dobré zvyknúť si, že pri každom prudkom brzdení automaticky zapínaš blikačky (najmä na diaľnici), úspora na plechoch môže byť značná :)
    (+ zvyknúť si, že ak vidím pred sebou blikačky, tak nešpekulujem, čo sa asi deje, ale tiež ich automaticky zapínam a brzdím)

  3. Bolek píše:

    tomas: jj. dokonca niektore auta zapinaju blikacky automaticky pri prudkom brzdeni namiesto vodica

  4. AIF píše:

    heh, povodne som z HC a zda sa, ze sme asi stali dost blizko pri sebe… tiez som stravil dobru polhodinku v zapche pred mostom, akurat ked tam fasouni pochodovali. Dokonca aj tu havarku na dialnici som si odstal :-)

  5. azure píše:

    rony: vidis, vidis, preto som vypadla v piatok o 11. do piestan na hroby a o 16. uz som bola zasa doma (a v nedelu v robote, ale tym sa asi chvalit nebudem :) )

  6. rony píše:

    [5] v ne-de-lu? nepotrebujes manazera volneho casu? ;-)

  7. rony píše:

    [4] kludne si mohol byt odomna aj par km ;-) ta snura na dialnici bola velmi dlha a pred mostom v HC takisto, ja som fasistov videl, ked odchadzali od pamatnika. Podla mna si bol kus predomnou ;-) Pretoze MOJE AUTO si zapamata kazdy ;-) Teda aspon ja si vzdy pamatam, ked vidim tento model vonku ;-)))
    [3][2] som o hodne, hodne mudrejsi. Mam zafixovane, ze blikacky nezapinat a nezneuzivat ;-) Este z cias, ked som otcovi mackal tlacitka na stovecke ;-)

  8. rony píše:

    [8] :-))))))) hehe a mali sme peknu bloggersku session a ani sme o tom netusili ;-)

  9. azure píše:

    [6] co je to volny cas??? :)

  10. sloper píše:

    [9] Takze o rok opat pri Hlohoveskom moste :-)

  11. rony píše:

    [10] ahha, potrebujes ;-) pre zaciatok si budes musiet usetrit aspon par minut ;-) a potom to pride ;-) dôveruj charizme spojenia FREE TIME :-)
    [11] Este tadial dufam casto pojdem, mam rad svojich rodicov ;-)

  12. bsa píše:

    :) čéče pojazdi si trochu aj cez týždeň :) Myslím, že buď ťa j***e alebo sa staneš MVP

  13. rony píše:

    [13] no dnes som siel okolo obeda po dialnici a vcelku prazdno :-)