Začína zima: prví mŕtvi

Tak nám dnes nasnežilo a tento rok som si v tej súvislosti prvýkrát nespomenul na „prekvapených“ údržbárov ale na vodičov. Dnes som šiel Bratislavou a na Prístavnom moste bol „taký divný“ biely asfalt. Keď počúvate ako vodičov zima prekvapila, tak sa nečudujem: síce auta šli viditeľne pomalšie, no sem tam niekto predsa len pošteklil tú s kosou 150tkou.
Zvažujem zajtrajšie ráno :-) ani nie kvôli sebe, no ráno predsa len sa preplietam pomedzi náklaďáky a v nich zaručene nesedia uvedomelí vlastníci mozgu. Dnes som totiž šiel opäť za dvomi náklaďakmi – jeden v ľavom pruhu určite nad 110 km/h…
Súvisí: TA3 ASF stream si otvorte v Media Playeri. Prvý víkend s typickým zimným počasím mal na slovenských cestách tragické následky. Napriek varovaniu meteorológov viacero motoristov ich predčasné výzvy ignorovalo.
Irituje ma trochu aj postoj vodičov: na otázku TA3 ako sú pripravení na zimu, tak odpovede boli v zneni: ja dobre, ale cestári budú zasa prekvapení, že v zime sneží. Trochu z toho cítim alibizmus „ja som skvely, len tí ostatní sú hňupi“. Budem na to pamätať teda aj ja ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. tomáš píše:

    Tento článok sa mal volať „PREBOHA ZAJTRA NIKAM NECHĎTE V BLAVE AUTOM!!!!!!!!!!“, bude to krasokorľuliarska exibícia sponzorovaná výrobcami letných pneumatík.