Zabudol som napísať o SongBird

Mne sa páči, kdesi na blog.sme som čítal recenziu používateľa itunes, ktorý to vcelku slušne a zaujato zhrnul. Proti tom nič nemám, mohol však pomôcť čitateľovi pár prelinkovanými slovnými spojeniami v texte. Je 21. storočie a my už s tým vieme robiť :-) Pospomínal prdiaceho vtáčika, vizuálnu inšpiráciu (mne sa vidí, že SongBird sa vzhliadol nielen v iTunes a tak povediac, je mi to jedno, vyzerá to ako x iných aplikácií).
Mne sa SongBird páči. Dokonca pokiaľ by prevzal zopár funkcií aké má minimálne media library z Winamp asi sa vzdám aj tohto prehrávača (pretože ma jeho ML dosť štve).
Došla mi KOKA! Obľúbená krabica sušienok KOKA! Idem sa odmlčať, prípadná prestávka je spôsobená nedostatkom koky. KOKA sa ťažko zháňa. V mojich obľúbených lokalitách jej už niet. Mizne z ponuky, objavuje sa na nezvyčajných miestach. Často kvôli nej prejdem celé mesto.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. dusoft píše:

    Pouzivam na Linuxe Amarok, aj ked ma zopar chyb a obcas zamrza. Vyvoj SongBird som priebezne sledoval a idem ho hned skusit.

    KOKA?

  2. dusoft píše:

    Aha, zatial sa ziaden Linux nekona. No neskor teda.

  3. rony píše:

    [1] KOKA uzasne keksy! :-)

  4. SlovakSoft píše:

    Rony, len fakticka poznamka: Songbird (nie SongBird), pripomenulo mi to FireFox :-)

  5. rony píše:

    [4] jasne, musim si to vzit. Mam akurat z toho mozillackeho nazvoslovia taky pocit, ze vzdy trafia nazov, ktory uz niekto ma. Aj Songbird je toho prikladom ;-)
    este dalsi postreh, v suvislosti s [2], bude to mozno celkom slusny prehravac pre Linux.

  6. dmiba píše:

    Fandim, no dam tomu este rok…