AvantGo pre mobily

AvantGo som pre svoje PDA používal veľmi zhusta pretože to bol pre mňa ideálny spôsob čítania internetových stránok: ráno som vybral PDA z kolísky, kde si PDAčko za pomoci AvantGo pekne nasosalo aktuálne verzie stránok, ktoré ma zaujímali. Väčšinou bolo ideálne pokiaľ mali autori stránok snahu podporiť používateľov „synchronizátorov“ webu a pripravili indexovú stránku s púhym zoznamom odkazov na aktuálny obsah.
Pre také SME alebo Pravdu to bola veľká pomoc – AvantGo totiž synchronizovalo všetko zaradom, takže inak by som mal PDA plné sprostostí a mohli by mi práve uniknúť podstatné veci. Ale šlo to aj bez toho, len som musel počítať s tým, že ak som nastavil limit pre jeden web čojaviem na 200 kilobajtov, tak po jeho dosiahnutí AvantGo prestalo stránky sťahovať.
AvantGo mi teda umožnilo mať na PDA internet a pritom nebyť pripojený. Skvelá vec pretože nič iné som vlastne nepotreboval.
Zaujímavosť: stránky stiahnuté cez AvantGo vedeli dokonca aj to, že ak som na Spravodaji napísal komentár, tak sa to nakoniec pri ďalšej synchronizácií aj odoslalo na web!
Mobily však doteraz AvantGo nemali a preto si ho môžete vychutnať aj vy vo verzií pre smartphone.

Môže sa Vám ešte páčiť...