Môj detský sen na pezinskej babe

V nedeľu sa splnil môj sen povoziť sa na pezinskej babe ;-)
Ráno som vstal a len tak tak stihol ďalší diel Joey a potom som vyrazil. Do PDA som naplánoval trasu po dialnici smerom na Malacky. Odbočil som z diaľnice po zaujímavo insitnej ceste na Pernek a tam už to začalo.
Pezinská baba začína kľukaticami plnými jám a táto strana nemôže poslúžiť v nijakom prípade na závodenie :-)
Úplne hore je s podivom plno budov a lyžiarsky vlek. Celé prostredie pôsobí akoby ešte bola zimá sezóna a preto som nedbal pokynov na zobutie lyží. Od lyžiarskeho strediska smerom nadol sa už cesta zlepšila. Miesto množstva malých jám v asfalte ich bolo menej ale o to hlbšie ;-)
Dorazil som do Pezinka a tým sa môj približne osemdesiat kilometrový okruh prakticky skončil (kto by spomínal cestu do Bratislavy, že).

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. alian píše:

    Baba je fajn aj na bajku, ale autom nic moc. Najma ak si to pred tebou pomalicky ziha nejakych desat kamionov, avia v stadiu rozkladu a kafilerka v este horsom stadiu rozkladu. Dlha a nudna cesta, ale aspon sen sa ti splnil :)

  2. emmacore píše:

    Pred dvomi tyzdnami som tadial isiel na ceste z Rohoznika do Jura cez Pezinok. Katastrofa. Tak rozbitu cestu som uz davno nevidel.

  3. FrozenDog píše:

    Ja som v sobotu isiel z Piestan na Kosariska (Pri Brezovej pod Bradlom) a myslel som, ze ma porazi. Cestu v takom otrasnom stave som este nikdy nevidel. Mal som sto chuti nabehnut na spravu ciest a vsetkym im tam rozbit huby. Elektrony nastastie prezili.

  4. rony píše:

    [3] to nasere, ale v podstate este pred mesiacom bola zima ;-)