Prezuté na leto

Dnes som prezul zo zimných na letné gumy. Svietim naďalej, pripadá mi to omnoho lepšie, keď rýchlejšie zbadám auto oproti a pred sebou – svetlo reflektorov má predsa len väčší kontrast. Len časti áut nepomôže ani svietenie. Počnúc felíciami a staršie je to s ich prednými ale najmä zadnými svetlami doslova bieda a ani v úplnej tme ich svetlá nerozoznáte.
Zároveň som si kúpil ďalší model Suzuki Swift.

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. AIF píše:

    to si dost dlho cakal. Uz v podstate dva tyzdne bolo pocasie na letne. Ale s tym svietenim mas uplnu pravdu

  2. Nehovor hop ... píše:

    Bol som teraz v cechach a tam este snezilo ..
    Ale myslim, ze uz nic vazne nebude a planujem prezut po sviatkoch.
    Mimochodom: obcas si usporaduvam osobnu tipovaciu sutaz na typ auta, ktore ide predo mnou. Stare skodovky viem identifikovat takmer so 100% uspesnostou. Prave kvoli tym mizernym svetlam.

  3. AIF píše:

    jasne, nie vsade… ale bral som do uvahy, co rony pisal, ked to auto kupoval:-) ze bude takmer stale na nom jazdit len po BA :-) teraz sa trochu zozimilo, ale pocas tych teplych dni minuly tyzden zimne gumy museli dost trpiet

  4. rony píše:

    cakal som tyzden na termin ale pred 2 tyzdnami bolo rano pod 7 stupnov. a nastastie som to stihol pred cestou mimo ba. brzdici na dialnici boli vzdy vrahovia s mobilom na uchu. cena zivota je cena posranej hf sady do ucha. je to doslova v riti s takymi kingami.

  5. emmacore píše:

    Hmm, mne skapala HF Sony Ericsson, par dni nato aj moja stara T610, tak som zo suplika vytiahol rocnu Nokiu, ktora vsak nema bluetooth. Stal sa zo mna „vrah s mobilom na uchu“.

  6. rony píše:

    [5] preco? ako casto telefonujes, ze sa trafis s telefonovanim akurat do casu, ked soferujes?

  7. emmacore píše:

    Kedysi som telefonoval vela (400 – 1000 min. mesacne) a viac som soferoval. Teraz telefonujem malo (200 – 400 min. mesacne) a menej jazdim. Ale obcas sa mi pritrafi, ze nieco riesim pocas jazdy. Prevcerom som si uvedomil ze ta staronova Nokia ma hlasny odposluch, ci ako sa to vola. Tak skusim, ci sa s to da pouzit aj v aute.