IIYAMA CRT a LCD majú iný zvuk

Tak ja neviem, či je to naozaj tak ale keď som si zobrazil cenník LCD monitorov uhlopriečky 21″ a viac, tak ako najlacnejší na mňa vybafol LCD od IIYAMA. Pred pár rokmi som si kúpil skvelý CRT IIYAMA a po predošlom SONY Trinitron to bolo ďalšie zlepšenie. Tento monitor naozaj docielil, že ma od obrazovky nebolela hlava a oči.
Keď som kupoval LCD, tak som sa s dôverou obrátil na SONY. Vtedy ešte dosť vo veľkom frčali IIYAMA hlavne ako CRT. Dnes naozaj neviem povedať, naozaj sú tie LCD IIYAMA tak zlé, že ich predbiehajú také „značky“ ako je BenQ, Viewsoni či Asus?

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Filip Valašek píše:

    Podľa mňa je to jedno, dôležité je, aké to má tie TCO a podobné certifikáty. :-)
    Potom už sa to môže líšiť iba vo výrobcovi displeja. Neverim, že niektorá z uvedených firiem vyrába samotné polia LCD. Len to nakupujú za určitých podmienok od Mitsubishi, Sharp apod.

  2. rony píše:

    [1] mne ide o to, ze IIYAMA je podobne ako EIZO vcelku pojem ale kym EIZO presiel na LCD dobre, tak IIYAMA nie.

  3. Filip Valašek píše:

    [2] Nuž, to je rozhodnutie IIYAMA, že ich LCD nezaujímajú.
    Ja som si kedysi tiež kúpil serióznejšie LCD (NEC) a asi aj dnes by som si kúpil niečo nie úplne najlacnejšie, aby sa mi to nepokazilo deň po záručnej dobe.

  4. Jiří Bureš píše:

    Cože? IIYAMA ještě vyrábí CRT monitory? Tak to abych rychle běžel aspoň dva kousky koupit, než budou všude jenom ty LCD šity.