Rusovi rastie penis na lakti

Tridsaťročnému ruskému mužovi vyrastá z lakťa penis.

Penis na lakti

Ruskí chirurgovia vytvorili po jedenásťhodinovej operácie na lakti náhradu penisu miesto jeho deformovaného penisu. Pacient má od narodenia deformovaný penis. Súčasťou operácie je aj predĺženie penisu z dva a pol palca na šesť a pol. Použili sa pri tom silikónové výplne vložené do orgánu. Pacientov penis by mal byť plne funkčný. Podľa chirurgov ženy nerozoznajú rozdiel. via mosnews

Update 19.1. 9.15: rozuzlenie v ďalšom článku

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. Alex píše:

    Zprava jiste zajimava, ale ten preklad – boze proc? Vzdyt to uplne zmenilo smysl!

  2. rony píše:

    [1] ok, kde som zmenil zmysel? mohol si to napisat do komentara – komentare sluzia nie na to, aby si vzdychal ale aby si upresnil nepresnosti, doplnil nedostatky. dakujem

  3. Alex píše:

    Myslel jsem, že stači upozornit na nedostatek, že si ho upozorněný napraví sám, ale ok :)
    Zpráva mluví o tom, že doktoři během jedenáctihodinové operace nahradili mužův zdeformovaný penis náhradou, kterou před tím nechali vyrůst na jeho vlastním lokti. Zde penis vyživován jeho tělními tekutinami vyrostl do délky 6,5″.
    to znamená, že při operaci rozhodně žádnou náhradu na lokti nevytvářeli a rozhodně během ní nic neprodlužovali. stačí takhle?

  4. AIF píše:

    a navyse ta fotka nie je toho Rusa, ale z podobnej operacie pred par rokmi

  5. rony píše:

    [3] no vidis, ze to ide.
    ja neznasam taketo odozvy: „mas to nejake zle“, „je to nahovno“, „su tam chyby“. take reakcie ignorujem alebo rovno ich autorom nadavam.
    [3] [4] v kazdom pripade ma informacia prave charakter ‚aj taketo sa robi‘. ci sa mylim v tom, ze fotka neni rusova, uz nie je v kontexte s tym, ze ho ma na ruke naozaj dolezita. ale na to dojde kazdy, kto objavi submit na spravodaji

  6. voo píše:

    Funny, ked to vybali na cudziu zenu :-) Popr situacia v lete v kratkom tricku :)

  7. mio píše:

    Kaslite na to, samotna realita penisu na lakti je zaujimava. Ide snad len o to, ze pokial by penis nadalej zostal na lakti, dochadzalo by k zakrnutiu pohybu panvy a k presileniu paze danej ruky.

  8. Smad píše:

    V takychto situaciach by sa dali robit zaujimave sexualne narazky … napr: „Este raz tymto sposobom zakrutis zadkom a dam ti jednu laktom!“ ;)