Proporta Gadget Bag – objednané

Náhodou som natrafil na Gadget Bag firmy Proporta.com, včera som ho objednal a dnes nahlásili jeho odoslanie. Som zvedavý kedy dorazí na Slovensko – išiel letecky. Škoda, že nevidím presnú trasu.
Prečo práve toto? Nezdalo sa mi to moc drahé, chvíľu som uvažoval či sa nepridám k zástupom vodičov vlastniacich „autotašku“ – vyzerá to však ako kabelka pre mužov. Nie sú však tak úplne prispôsobené noseniu všetkej možnej elektroniky a Proporta ponúka špecializovanejší tovar.
Je to naviac rozoberateľné na viacej častí, takže nemusím nosiť úplne všetko. Je vo vyhotovení ako vidíte na webe alebo v čiernom prevedení. Po objednaní hlásili vypredanie čiernej verzie, tú som objednal, dúfam, že príde tá.
Na všetkých taškách je kritický hlavne popruh, obvykle býva odfláknutý – plastové spony sa obvykle lámu a podobné problémy. Pevne verím, že tu to bude lepšie. Našťastie cena nie je prehnaná.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Titlak píše:

    Ja som si tiež objednával z proporty kapsu na mobil. Všetko prebehlo v poriadku. Tak do 5 dní som to mal doma. Kvalita kapsy je v pohode.
    http://htcs620.blogspot.com/search/label/Obal

  2. rony píše:

    [1] ako ti oznamili, ze je to tu?

  3. Titlak píše:

    Poštovné som objednal Standard Worldwide. Všetko prebehlo cez email, od oznámeni doručenia objednávky až po vyexpedovanie. Poštárka mi to len podala do rúk.

  4. rony píše:

    [3] ja som zvolil Airsure, som prave zvedavy kedy to vobec chce dorazit, tipoval som, ze dnes.