Doručovanie tentoraz UPS

Zásielku z eshopu v UK zaslanu pomocou „Airsure“ si na Slovensku prevzala Slovenská pošta a z najdrahšej alternatívy zasielania (daného eshopu) vytvorila slovenskú doručovaciu žltolístkovú klasiku (okolo slovenskej pošty debatujte tam!).
Pred pár dňami som v českom eshope objednával TurboSIM, e-mailový oznam o možnosti skúmania, čo je so zásielkou bohužiaľ nefunguje (zrejme kvôli dodávke na Slovensko a preberaniu zásielok inou spoločnosťou – naozaj ŠKODA!) ale finálna fáza je úžasná. Doprava za každých okolností DOMOV. Mal som vypnutý mobil (po polnoci je vždy vypnutý) a aj tak došiel pričom SMS od neho som dostal až po zapnutí mobilu. Prišiel včera skoro ráno a zobudili ma, no aj tak LUXUS.
Čo by som od pošty chcel? Až toľkoto? Ale nie.

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. Piki píše:

    Mám odporúčanie pre obchody: Dať ako prvú možnosť vo výbere nejakú inú firmu ako Poštu. Upraviť kozmeticky ceny za dodávku v závislosti od spôsobu dodania a v prípade zahraničných zásielok si vyberať takú firmu, ktorá to na celej trase dokáže vyriešiť po vlastnej línii. Jednoducho v prospech zákazníka sa snažiť maximálne vyšachovať Poštu a hlavne rozhodnúť za neho. Každá doručovacia služba už dokáže doviesť zásielku aj do „Novej Sedlice“:http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&msa=0&msid=108294732256457657812.00000112b7e7c5723581a&ll=49.05947,22.434082&spn=0.144656,0.32135&z=12&om=1 , o Veľkých Trakanoch ani nehovoriac.
    Je to klasické rozhodnutie nechodiť viac tam, kde veci nefungujú. Inak sa stým nedá nič zásadné urobiť.

  2. Ján Pavlík píše:

    Spokojny s UPS :-)

  3. emmacore píše:

    Cez vikend som objednaval z webshopu Exoticindia. Standardne dodavaju DHL. Dnes mi poslali mail, ze zasielku odovzdali kurierovi. Tracking kod funguje, DHL samozrejme tiez ponuka e-mailovu a SMS notifikaciu (neskusal som). Do pondelka by to malo byt na Slovensku. Este uvidim, ako dlho bude trvat preclenie, DHL som uz dlho nevyuzil.

  4. emmacore píše:

    Pozeram, kde sa nachadza moj balik a cudujem sa.
    12. 12. zasielka odisla z New Dehli.
    13. 12. prisla do Lipska.
    14. 12. si pocestovala na trase Lipsko, Brussel, Vieden, Bratislava, Lipsko, Kolin n. Rynom. Tak som zavolal a opytal sa, preco balik poslali prec z Bratislavy. Zistuju, mozno mi na webe len ukazuje nespravne udaje, mozno je balik naozaj niekde v Nemecku. Kokso, mam smolu na kurierov.

  5. rony píše:

    [4] heh, nepomiesalo sa im len poradie? :)))))))
    V Blave sa na to pozrel nejaky tlk a vratil to naspat :)

  6. emmacore píše:

    Uvidim, v piatok mi, samozrejme, nevolali. V sobotu som sa ozval ja, chlapik tvrdil, ze zasielka je urcite v Ba a caka na preclenie a ze to cele na webe je len nejaka chyba. V pondelok mi to maju definitivne potvrdit. K tomu vsetkemu este indicky odosielatel do informacii o adresatovi k mojmu tel. cislu dopisal jednu cislicu navyse – niekam doprostred. Zmatok ako pred Vianocami.

  7. emmacore píše:

    Dnes dodali. Zasielka v pohode. Den si to postalo na colnici, aj ked nakoniec nebolo treba platit ziadne clo.