Last.fm klienti pre iPhone a WM

Last.fm môžete používať na svojom „veľkom“ počítači na vytváranie svojho poslucháčskeho profilu. Last.fm potom robí všelijaké rebríčky a zároveň dokáže namiešať zo svojej hudobnej databázy podobné skladby. Pretože Last.fm ponúka zdrojové kódy pre vytvorenie klientov, vznikajú rôzne nástroje tretích strán a medzi nimi aj klienti pre mobilné zariadenia.
MobileScrobbler pre iPhone je jedna z najzaujímavejších aplikácii pre iPhone. V dosahu signálu WiFi máte možnosť použiť iPhone ako malé „rádio“. Tým pádom nie ste obmedzení len na muziku uloženú priamo v ňom.
Last.fm Mobile pre WM je aktuálnou novinkou aj pre majiteľov PDA a smartphone, ktorú môžete vyskúšať. Pred inštaláciou doporučujem preskúmať problémy v diskusnom fóre.
Takáto aplikácia Vás donúti kúpiť si domáce WiFi a zariadenie na reprodukciu hudby.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. czechian píše:

    Scrobblovat na WM umí přehrávač „PocketPlayer“:http://www.conduits.com/products/player/ s „pluginem“:http://www.conduits.com/products/player/plugins.asp. Mimo to je to daleko lepší přehrávač, než předinstalovaný Media Player.

  2. rony píše:

    [1] nehovorim o scroblovani. skor o funkcii, ktorou mozes tym klientom pocuvat muziku z last.fm
    o PocketPlayer uz Spravodaj vela popisal, takze celkom urcite nedokaze prehravat muziku z last.fm – posielat data smerom na last.fm mozno ale to nie je zaujimave.

  3. bsa píše:

    keď už má tá hrkálka na niečom hrať tak toto: http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=2466

  4. rony píše:

    nie nie, ja uz ho vidim:
    „nejake dock stanice“:http://www.nextway.ch/index.php/cPath/29_118/sort/2a/page/3
    ale niekde mam odkaz na masinu s priznanymi sklenenymi bankami :-)

  5. emmacore píše:

    K Last.fm som sa nedostal. Pouzival som Pandoru – uz som mal vytunovane svoje stanice, ked mi ju zrusili, hadi :-(
    Na Last.fm mi nejaka anglicka babenka ukradla nick. Na Myspace zas nejaka emo 18-ka z Noveho Zelandu (Myspace ma vsak vobec netrapi).