Seriály 2008 začínajú

Zopár z hlavy:
* 5. septembra začína piata séria Stargate Atlantis,
* Stargate SG-1 má desať sérii (?) a tak nie je na čo čakať,
* 22. september The Big Bang Theory epizóda The Bad Fish Paradigm,
* 22. september How I Met Your Mother epizóda 4×01 Do I Know You?
* 25. september My Name Is Earl,
* 28. september Californication epizóda 13. Slip Of The Tongue,
* Scrubs až v roku 2009, IT Crowd bohvie.
IT CrowdHeroes ma zaujímajú menej, Prison Break okrajovo, Lost skoro vôbec. Kľudne dajte nejaký tip :-) Len nie na veci ako Black Books, RedDwarf a podobne :-)
Ostatné seriály na medialne.sk

Môže sa Vám ešte páčiť...

13 komentárov

  1. dusoft píše:

    Tvorcovia IT Crowd momentalne zbieraju namety, myslim, ze som dokonca videl stranku, kde im mozno posielat tipy. V podstate jediny serial, ktory ma zaujima.

  2. alian píše:

    tesim na HIMYM a IT crowd

  3. Piki píše:

    Keď už sa ti tu trak zverujeme: Frčím na NCIS a House MD. Oba majú spoločnú krásnu črtu: pramálo vysvetľovania ako pre debilov (raz som skúsil CSI a cítil som sa ako škôlkár). Hlavne v prípade Housa je to pre mňa príjemné prekvapenie. Konečne medicínsky seriál, ktorý ma nenudí etickým poučovaním.

  4. Stalker píše:

    Tip? Hustle (anglický seriál o podvodníkoch), Dexter (no nechceli ste nikdy vedieť, ako myslí masový vrah?), Battlestar Galactica (mám predstavovať?). A momentálne mám rozpozeraného Doctora Who.

  5. dmiba píše:

    Trosku ta opravim: 5. seria Atlantis uz davno bezi. Bolo odvysielanych prvych 6 epizod. Tato seria je ale posledna, siesta sa bohuzial nekona, ukoncia to stylovo zasa celovecernym filmom. Nebudme smutny, pripravuju Stargate Univers, co by mal byt uplne novy serial.

  6. dmiba píše:

    Zabudol som este moj typ na serial: New Amsterdam, natocena bola prva seria, ale ci bude pokracovat..? Mne sa ale lubilo.

  7. bolek píše:

    dmiba: New Amsterdam pokracovat nebude. Dokonca bol aj tak narychlo ukonceny (resp.neukonceny). Ani sa necudujem: TV Fox:-( Ja uz radsej serialy od Foxu ani nerozpozeravam pokial nemaju aj 2.sezonu;-)
    BTW kompletný zoznam premiér sezóny 2008/09 najdete tu: http://serialy.kinema.sk/?p=1926
    Ja inak odporucam asi najlepsi sucasny serial: Dexter alebo vynikajuci The Office (US verziu so Steve Carellom). Celkom dobre oddychovky su Eureka alebo Chuck. Zo starych veci odporucam Six feet under, The Shield, Dead like me alebo po roku pauzy snad konecne tento rok bude pokracovanie 24.
    Vyborne su veci z produkcie HBO: The Tudors, Rome… Z tohtorocnych noviniek ma zaujal kanadsky akcny Flashpoint a vojnovy Generation Kill (HBO). Super su aj minulorocne nenapadne jednosezonne uzavrete serialy od menej znamych televizii: The Kill Point a The Company

  8. FrozenDog píše:

    Pripajam sa k doporuceniu na Rome, Shield a Hustle. Neviem, ci poznas Jericho – niektori ludia nan frflu ale mna to strasne chytilo. Skoda, ze uz to ukoncili.

  9. GossipBoy píše:

    Doporučujem SWINGTOWN… 13 úžasných epizód, zatiaľ nie je isté, či bude 2. séria, ale oplatí sa pozrieť.

  10. AppleBred píše:

    No vacsinu z tu spomenutych uz mam davno v kalendari :) ale zatial nikto nespomenul Terminator: The Sarah Connor Chronicles… zacina uz tento pondelok :D

  11. lemuel píše:

    Jednoznacne Mad Men. A tiez Pushing Daisies.

  12. lkc píše:

    SG-1: Vonku su uz dva filmy, a pripravuju sa dalsie.
    A neviem ci ta to zaujima ale futurama treti film 4. oktobra. Nasledne este dva filmy a potom nova seria.

  13. henry píše:

    ja milujem britsku produkciu… to znamena, uz spomenuty Hustle, dopozeral som skvely Life on Mars, aj ked to trosku divne skoncilo. komedialny serial Spaced sa tiez da… uvidime, co dalej :)