WordPress: ako do sledu príspevkov úvodnej stránky niečo vopchať

Mal som taký nápad. Načo na úvodnej stránke WP blogu mať len desať posledných príspevkov (článkov). Každý z nich má dátum a čas vydania. Mám ale aj kopec ďalších zdrojov, ktoré publikujem a chcel by som ich zoradiť na úvodnej stránke webu chronologicky. Takže by som si skombinoval články, odkazy z delicious, statusy z twitra, lajky z Google Readera, videá z Youtube a to všetko do jednej línie.
wordpress
Bohužial komunita WP ťažšie chápe a ja celkom určite zložite vysvetľujem. Takže mi ako prvé poradili IMPORT :))) RSS medzi články. To nie je ono. Načo duplikovať dáta do ďalšej databázy. Ja pritom chcem na úvodnej stránke mať len chronologický sled dát z rôznych zdrojov v štýle ako mi to vypisuje stránka môjho profilu na Facebooku.


Ako prvé bolo nutné zistiť, ako rozbiť slučku vypisujúcu najnovšie články z WP. V prvom rade chcem vedieť dátum a čas vydania článku. To už viem, nasledujúci kód obsahuje potrebné informácie:
[sourcecode language=“php“]<?php
$args = array( ‚numberposts‘ => 10, ‚order’=> ‚DESC‘, ‚orderby‘ => ‚date‘ );
$postslist = get_posts( $args );
foreach ($postslist as $post) : setup_postdata($post); ?>
<div>
<?php the_date(); ?>
<div>Datum prispevku: <?php echo get_the_date(); echo get_the_time(); ?></div>
<br />
<?php the_title(); ?>
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?> [/sourcecode]
Pomocou magpie už dávno viem načítavať (a odkladať do cache) RSS zdroje. Zároveň mám slučku, ktorá to vypisuje. Už len zistiť ako vybrať dátum z položky zdroja.
Nakoniec tieto dve slučky musím prepliesť a tak, aby podľa porovnania dátumu a času vypísala vždy to, čo je na rade.
Tu som skončil.
Riešil to už niekto a dá mi hotový kód? :)

Môže sa Vám ešte páčiť...