Cez Lupa.cz je už konečne vidieť

Celé dlhé roky je Lupa.cz fádny, bezvýrazný web publikujúci tak, aby obišiel všetky vážne veci, problémy. Nič nešlo do hĺbky a nemal odvahu. Tento pocit z toho webu vo mne prevláda, no niečo sa tam zmenilo. Už to nie sú smiešne problémy diskutérov, ktorí s obľubou predvádzali svoje úchylky práve na Lupe.
Všetko sa začalo príchodom Patricka Zandla, ktorý sa skutočne nebojí otvárať konzervy. Raz za čas je na Lupe článok, ktorý robí hlbokú orbu.
trickoZato tento môj príspevok je skoro úbohý… ja som totiž nevedel ako začať. Odkedy zhavarovali počítače.sme.sk a kontumačne vyhralo zive.sk, tak naozaj neviem o skutočnom slovenskom IT spravodajstve, ktoré by nebolo na pohľad smiešne. Mňa nezaujímajú začiatočnícke pokusy pri monitorovaní zahraničného spravodajstva ani neumelé pokusy o domácu tvorbu, ktoré sú poznačené amatérstvom, plytkými vedomosťami.
Našťastie aspoň časť tínežerov snívajúcich o tom, ako napíšu recenziu svojej obľúbenej ukradnutej hry, už takéto veci publikuje na svojom blogu a neotravuje život svojim pokusom byť redaktorom webzinu.
No aj tak mi chýba osobnosť, ktorá nie je len sivá silueta. Človek s nadhľadom a bez smiešnych predsudkov. Riadiaci slovenský IT webzine, ktorý nenavštevujú len tínežeri.

Môže sa Vám ešte páčiť...