Malé priania k aplikácií iPod v iPhone

Po prvé, som nadmieru spokojný. Mal som USBčkový prehrávač. Potom som sa vrhol „veľaveľaveľa“ diskového priestoru. Skončilo to. Napriek USB storage ma ich obsluhovanie nebavilo a otravovalo. Jediné použitie takých prehrávačov bolo v pustení „Play“ a zapnutí náhodného zamiešania. Všetky ostatné spôsoby použitia zhusta nepoužiteľné a nepriateľské.


Používam už výhradne knižnicu médií v programe na počítači. To je primárny zdroj, z ktorého si „naberám“ do prehrávača. Tým je nakoniec telefón. Najskôr som mal „USB storage“ telefón a tam som si vyskúšal, že mať mobil skombinovaný s prehrávačom je príjemné, no choroby z predošlých hrkátok prevzal. Naozaj mi chýbala knižnica.
Nebudem písať, čo ako používam, poviem, čo mi chýba v iPod.app na iPhone.
* live smartlisty funkčné aj v iPhone: ak nastavím, že je to smartlist vyberajúci skladby, ktoré som nepočul 2 týždne, tak po prehraní skladby sa z takého smartlistu VYRADÍ,
* viditeľné údaje ako počet prehraní, dátum prehrania,
* pri zaraďovaní do playlistov v iPhone mi chýba lišta na pravom okraji,
* ak už v playliste mám niečo zaradené, tak nech je taká skladba našedo trvale – občas pozorujem, že sa vyšedenie vytratí,
* rád by som teda videl údaje, ktoré tam sú ale nezobrazujú sa: kedy som počas dňa čo vypočul, kľudne metaplaylist „Last played“.
Aktuálne mi chýbajú tieto drobnosti.

Môže sa Vám ešte páčiť...