Geekovské hodinky? Všetky sú naprd!

Pozerám na tie „zázraky“ a jeden po druhom… sračky. Pre krista, tak čo mi vadí?

Geekovia nie sú predpubertálne deti!

Vonkajšia krabica na úzkom remienku. Vážne chce mať aj geek na rukách krabičku pomaly tak veľkú ako zápalková škatuľka?

Premýšľali nad tým ako napchať hotový „plošák“ a hotovú obrazovku (zrejme z mobilu) a nejako to pripevniť k ruke. To je celé zle. Kým to vzniklo a prišlo do výroby už to bol nepodarok.

Nie, aj geek má vkus. Aj keď nie na pohľad, no takéto nekvalitné veci ho omrzia. Ok, počítate s tým, že si to kúpi a vyhodí.

Prvý zázrak.. I’m watch:

Všimli ste si? Nikde ich neukazujú na ruke. Na prvý pohľad sympatické, povedal by som, že dizajn šikovný. Lenže pozriem na zobrazenú kalkulačku a je mi jasné, v čom je problém.

InPulse:

Silný kandidát a poviem prečo. Žiadny úlet. Žiadny silikónový polopriesvitný dizajn, ktorý obľubujú tínežri alebo ak ide o staršieho človeka, tak dementi. Striedmy dizajn a TAKMER vhodné na denné nosenie. Ale nechcem ich.

Metawatch:

Vpravo sú lepšie a zrejme najkrajšie z týchto degenerátov.

Dynawa:

spojené s legendou Františkom Fukom. Čo k nim povedať? Projekt zaspal a už prototypoch je vidieť prečo vlastne. Veľké. Mám k nim sympatie ako partií, ktorá sa do toho rozhodla ísť, no zrejme narazili na súčasné limity a zákaznícke plošné spoje či chipy umožňujúce to zmenšiť by sa hodili.

SWaP:

suverénne najhoršie. Biely náramok, hodinky kričia ako je v nej veľká vec, ktorá sa nijakovsky nezmestila, tak vytŕča zo všetkých strán.

Ľudia v komentároch to odpísali ešte skôr ako ja teraz v článku.

LiveView bych vůbec nedoporučil, v tom řemínku na ruku to vůbec nedrží. Válí se nám to doma, protože jsme je několikrát malém ztratili. Prostě to je nepoužitelné – vyhozené peníze.

Myslíte si, že mají hodinky, co vydrží 48 hodin smysl??

Takže o čo sa snažiť?

Zmenšiť. Veľkosť má byť limit. Ak neviem zmenšiť, nepúšťam to von. Musí to vydržať. Nie deň, nie dva. Keď to nejde, nerobím to. Vkus. Bez neho nerobte nič, budú to nosiť ľudia, nie vy.

Môže sa Vám ešte páčiť...