Ekniha do pozornosti: Tajomný kód templárov

Zaži dobrodružstvo, aké si v eknihe doteraz nezažil. Priateľstvá i nečakané zrady. Elektronická kniha Tajomný kód templárov prináša do tvojej čítačky príbeh Edyho, ktorý ťa zavedie na miesta plné záhad. Pri čítaní sa ocitneš v Mexiku, v Prahe alebo vo Švajčiarsku. S mapou, ktorá eknihu sprevádza budeš mať o príbehu lepšiu predstavu.

„V nákrese sa dalo pred chrámom rozoznať námestie, vytvorené z precízne vyleštených kameňov. Vysoký kamenný chrám mal širokú základňu, zužujúcu sa smerom nahor. Pripomínal malú pyramídu, na prvý pohľad typickú pre staviteľov mayskej civilizácie. Držiac tento obrázok v rukách, svoj pohľad upieral pred seba, kde tento Mesačný chrám stál. Jeho podoba s nákresom bola viac než istá.“

obalka

Spoznáš s ním svet archeológie, ktorý je na hrane so záujmom vplyvných a bohatých ľudí, ktorí nemusia mať čestné úmysly. Tí chcú cenné nálezy získať za každú cenu, preto sa Edy dostáva do nebezpečných situácií, ktoré ťa nenechajú chladným.

„Z dverí historickej budovy archeologického múzea vyšiel Dr. Eduard Mareš. Schádzal dolu schodmi, oblečený v šedom dlhom plášti, s elegantným tmavým klobúkom na hlave a čiernou koženou taškou v ruke. Pred múzeom mal zaparkované auto, do ktorého nasadol. Sediac za volantom, si prstami premasíroval mierne začervenané oči, naštartoval a odfrčal smerom domov.“

Edyho neustále prenasledujú, preto musí byť každý jeho krok veľmi opatrný. Musí dobre vážiť slová, zrada číha kdekoľvek. Riešiť záhadné šifry a symboly, ktoré tu zanechali templári, nie je jednoduché.

Pri boji o život musí Edy podstúpiť aj tajomnú hru vo Vatikáne, pri ktorej sa dozvie veci, ktoré sa nik z vonkajšieho sveta dozvedieť nemal. Do rúk sa mu dostane pergamen, ktorý zmení jeho život navždy. Podarí sa mu dostať za neznámym pokladom skôr, ako jeho prenasledovateľovi?

Viac v eknihe Tajomný kód templárov od Daniela Lowlyho. Vydáva exkluzívne Druska Books.

Navyše je pre prvýh objednávajúcich cez Druska Books eshop pripravené prekvapenie.

Ukážky z obsahu

ukazka1

ukazka2

Môže sa Vám ešte páčiť...