Vesmírni ľudia

Asi poznáte weby vesmírnych ľudí, možno ste nepochopili súvislosti s jedným webom o čipovej totalite, ktorý bol dokonca publikovaný v slovenskom časopise EXPRESS (to je už fakt sila, že sekta prenikne do takéhoto časopisu a dokáže vsúvať čitateľom také nezmysly..). Pred dávnejšou dobou som našiel na internete krásnu reportáž z jedného stretnutia vesmírnych ľudí. Stojí za prečítanie. (Pre istotu aspoň text ukladám aj u seba).

Muze za to zelatina aneb report o vyprave za prorokem.

Misto: Kulturni dum naproti nadrazi, Rokycany, Ceska Republika, planeta Zeme.
Cas: 2002 let po previbrovani zjeveni vsejedineho pana Jezise Krista, 4. rok pruchodu Zeme fotonovym pasmem lasky.
Osoby a obsazeni:

Cortex – Strujce vypravy, naslednik proroka, hlava otevrena
Plawa – Pilot jemnovibracniho vozu (Jezis mu byl navigatorem (dalnicni znamku mu ovsem nezaplatil))
Storkarl – Obrance vseho jemneho (a hlavne nas v pripade ze by bylo potreba se prostrilet ven)
Well + Fifa – offcyber, nicmene nemene stejne tak. Mozna i vic.

Idea

Zrejme nema cenu tady nejak obsirne rozvadet kdo je to Ivo Benda, kdo jsou to Vesmirni lide nebo se snad dohadovat o tom jestli skutecne existuji. To vsechno uz jsme tu mockrat probrali s jasnym vysledkem: Samozrejme ze ano. Nicmene v kazdem z nas hlodal jisty cervik pochybnosti o tom jestli snad cela vec neni jen velmi daleko dotazenou recesi za kterou stoji Ivo A. Benda (dale jen Mily Ivo) ktery se denne bavi nad tim kolik lidi navstevuje jejich stranky a kolik lidi veri ze a, Vesmirni zkutecne existuji b, to MI mysli vazne. Jakmile jsme se dozvedeli o moznosti setkat se s MI osobne, samozrejme jsme nevahali ani minutu a zorganizovali jsme vypravu ze ktere je tenhle report. Brali jsme to jako ohromnou zabavu, pripravili jsme se na 5 hodin nasili na mozkovych bunkach a mysleli si ze nas nemuze nic prekvapit. Jaky omyl…


First contact

Fifa, Cortex a Karl
Vynecham liceni cesty protoze se pri ni neudalo nic co by si zasluhovalo pozornost. A jestli ano tak se to ve svetle toho co se udalo potom ztratilo. Do Rokycan jsme dorazili cca v 12:30 takze jsme meli pul hodinky na dusevni pripravu. Zpetne vzato by nas nezachranil ani den ale zkusili jsme to. Po par minutach soustredeni prisel prvni pokus o prunik do salu. Nepovedlo se takze jsme jeste pred dverma udelali otocku a v prvnim zachvatu vybehli ven. Na druhy pokus uz se zadarilo o dost lip, vesli jsme do salu, vzali jsme si karticku s barevnym obrazkem Astara (Podle te pani co mi ho davala je dobre ho nosit stale u sebe, pry hodne vyzaruje tak ho mam v penezence. Nevim jak se tam Astar snasi s materialnima hodnotama ale vypada porad dobre.) a zaujali strategickou pozici v zadnich radach. Skladba publika bylo docela jednotvarna, vetsinou od pohledu zkrachovale existence, typicky „damy“ okolo 50-ti a s nima obcas manzel nebo potomek. No a pak to zaclo.


Here we go..

Mily Ivo
Par minut po 13 te hodine onoho pamatneho dne predstoupil pred napjate publikum Ivo A. Benda, celkem rozumne vypadajici pan ktery se umel vyjadrovat a vypadal ze veri tomu o cem mluvi. Aspon na prvni pohled. Zacal mluvit o tom kdo jsou to vesmirni lide, co je jejich poslanim, proc jsou tady a proc by jim lide meli verit a naslouchat. Nebudu tu jeho demagogii rozebirat dopodrobna, zajemci si ji jiste najdou sam jeho strankach. Celkem jsme se drzeli a rikali jsme si ze to nakonec mozna pujde. Neslo… Prvni vazne obavy z prozrazeni jsme meli potom co Mily Ivo zminil to ze Vesmirni jsou tu v poctu 200.000 lodi + nejake dalsi. Ono to takhle nezni moc vtipne ale kdyz vam to vypali clovek na podiu a vidite jak pred vama souhlasne prikyvuje rada duchodcu tak to zavani pruserem. Zkuste se nesmat. No podarilo se nam to zadusit a jelo se dal. Mily Ivo vysvetlil proc se je vhodna doba na previbrovani (viz nize) prave ted. Obavam se ze nebudu schopen tu teorii tlumocit uple presne ale zkusim: Uprostred nasi Galaxie (kterou Ivo velmi hezky popsal) je neco co vysila kolem sebe lasku proudem fotonu ve velmi uzkem pasu, ktery horizontalne deli galaxii priblizne na poloviny. Nase slunecni soustava obiha okolo stredu galaxie ale navic jeste vykonava pohyb po sinusoide tudiz v urcitych casovych intervalech (pokud se nepletu tak to bylo 2000 let) prochazi prave onim pasem lasky. Pruchod trva asi 5 let a proto je prave ted vhodna doba na procitnuti. Jestli se vam ta teorii zda hodne pritazena za vlasy tak me se uz ted zda velmi pravdepodobna ve srovnani s temi ktere mely nasledovat.


Fifa a Well
Vedeli jste ze jste ve spojeni s nasim stvoritelem? Nojo, je to tak protoze bez spojeni s nim by preci kazdy musel logicky okamzite zahynout. No a tak kdyz vas jestirci po narozeni uzavrou do kokonu (ktery samozrejme neni videt, ze..) tak vam museji nechat v kokonu malou dirku abyste nehebli driv nez vas vyrostete do negativniho stavu a date se na jejich stranu. A tak tedy v tom kokonu vyrustate a mate kolem sebe zelatinu. Nic nez zelatinu. Kdyz byl Ivo maly chlapec tak jedl uplne vsechno jidlo ktere mu maminka dala. Krome…no..kdo to uhodne..no samozrejme krome zelatiny coz jasne dokazuje jeji pritomnost v kokonu. V tu chvili jsme zacali poprve vetrit ze to Ivo nema v hlave asi uplne v poradku protoze tohle by preci nemoh clovek se zbytkama zdraveho rozumu vypustit. Chtel jsem se ho zeptat jestli tedy v mem pripade byl muj kokon vyplnen koprovou omackou ale nechtel jsme nas prozradit hned na zacatku.


Cortex a Karl
Vesmirni jsou vsude kolem nas, vsechny nas bedlive pozoruji, dokonce i kdyz jdeme na zachod, muzou si odklopit strechu naseho domu, muzou se podivat do naseho pokoje a vsechno vidi. No a jaktoze je tedy nevidime my? Protoze my jsme ve treti dimenzi a oni v pate. Je pata dimenze jinde nez treti? Neni. Obe jsou na jednom miste. V tuhle chvili jsem zacal premyslet o tom jak chce tohle vysvetlit tem ne prilis inteligentne vyhlizejicim kusum pred nama. Ivo se pustil do atomoveho modelu, prohlasil ze v pate dimenzi existuje take Planckova konstanta a jine, nicmene je to naprosto jine cislo a tudiz protoze molekuly na odlisnych frekvencich spolu nemuzou interagovat tak muzou dimneze koexistovat na jednom miste v jeden cas. Skoda ze jsme sedeli vzadu, docela rad bych se v tu chvili dival do obliceju prednich rad… No ale aby to nebylo tak jednoduche tak z pate dimenze je do do nizsich videt ale z nizsich nahoru ne. Ono previbrovani ktere jsem na zacatku zminoval je prave prechod z nizsi do vyssi dimenze. Clovek ktery previbruje se z tohoto sveta ztrati a zacne novy a lepsi zivot. Tudiz vetsina lidi kteri zemreli treba pri zemetreseni ty vlastne nezemreli ale previbrovali a maji se fajn, kazdy den pracuji 4 hodiny pro spolecnost a pak uz se jenom tesi. Dimenzi je dohromady 49. Tohle cislo je velmi dulezite: 49 = 7*7 = (4*12)+1 z cehoz lze opet naprosto logicky vyvodit ze 12 a 7 jsou dve velmi dulezita cisla. Neptejte se me proc jsou tak dulezita, to uz nam Ivo nerek. Nasledovalo jeste par podobnych perel v podobe ujisteni o tom ze texty pro Karla Gotta pisou Plejadane a ze i pisen Mumuland vlastne vypravi o krasnem svete v pate dimezni a potom prestavka.


Intermezzo

Karl neunesl silu lasky
Kdybysme odesli v tuhle chvili tak bysme na to asi vzpominali jako na prednasku neskodneho proroka, ktery cpe lidem do hlavy takove kraviny ze tomu snad nemuze ani nikdo verit, nicmene je u toho aspon sranda. Nikdy bych neveril ja muze byt fyzicky namahave potlacovat smich dve hodiny v kuse. Venku nebyl nikdo asi 10 minut pres zachvaty smichu nikdo schopen slova.. Tak si rikam ze uz jsme se tam mozna nemeli vracet a odjet v tuhle chvili. To si ovsem rikam az ted…


Back again

Pani nalevo zna pani Sirokou ktera vam za 500 odblokuje hemisfery
Po prestavce uz jsem byli docela presvedceny ze hur nemuze byt a ze zachvatu smichu dokazeme docela uspesne potlacit. Dokonce jsme se odvazili prohlidnout si vystavku fotek Plejadanu, kreseb doutnikovych lodi o Terezky (8), par nakresu tunelu atd. Zajimavy taky bylo poslouchat rozhovory tech lidi…

A (matka „problemoveho“ 14-ti leteho ditete): Poradte mi co mam delat. Ta moje holka mi vraci moji lasku nelaskou a nekdy dokonce i nenavisti, ja vubec nevim co s ni mam delat.
B (zjevne privrzenkyne, na pohled naprosto tupa nana): No to vite, dite ma nevyrovnany vibrace. Jaky je znameni?
A: Ona je strelec. A vidite manzel je vlastne taky strelec, to hodne vysvetluje.
B: No to urcite. Taky je mozny ze ma zablokovany hemisfery.
A: Myslite? No mozny to je… Da se s tim neco delat.
B: To vite ze jo. Zajdete tady za rohem za pani Sirokou, to je lecitelka, ona vam dite za 500,- odblokuje.


Dal jsem to nevydrzel. To jsem si poprve tak nejak uvedomil realny dopad toho ze tyhle lidi potom prijdou domu a svoji dorustajici dceru poslou na odlokovani hemisfer. A nebo si predstavte tridni schuzky kde si dotycna posteskne: „No to vite pani ucitelko, ona ma nevyrovnany vibrace“. Nevim jestli bych se do ty skoly jeste odvazil jit.


Zavrete oci, odlozte si igelitku a vysilejte lasku
Nikdy bych taky neveril tomu ze „umrit smichy“ bude velmi realne vypadajici hrozba. Hned prvni vec kterou Ivo po prestavce nasadil a kterou asi zacal masakr onoho odpoledne byla meditace. Meditace probihala asi tak ze si vsichni sedli, ruce si dali na kolena dlanema vzhuru a na pokyn zavreli oci a snazili se vysilat lasku. Mel jsem uz moznost par skupinovych meditaci shlednout (nezucastnene ;o) a pokud se nekdo snazi navodit dojem aspon trochu vazne veci tak ztravi nejmin deset minut mluvenim o tom co maji lidi delat a nedelat, jak dychat atd. Ivo tohle zjevne nepotreboval tak proste zahlasil „Budeme meditovat. Soustredte se a vysilejte lasku“. V tu chvili zavladlo naprosty ticho coz byla past. Ono totiz zkuste sedet v mistnosti plny magoru ktery vysilaj lasku a zustat naprosto zticha. To byly asi naprosto nejhorsi okamziky, protoze kdykoliv jeden z nas jenom malinko „chrochtnul“ tak to okazmite odstartovalo ty ostatni. Ve me se jeste vzbudilo srdce fotografa a sel jsem lovit, cimz jsem naprosto nicil Karla ktery me pozoroval jak se plizim salem. Cortex radsi zavrel oci a dusil se „ve vlastni stave“. Aby toho nebylo dost tak k nam skrz usta Iva zacala promlouvat Matka Zeme nasledovana samotnym stvoritelem. Jediny ceho jsem se bal bylo ze se prida Astar. To bych asi neustal.


Obejmete sveho blizniho
Nikdy nemuze byt tak zle aby nemohlo byt hur. „A nyni se pridavam i ja, Astar Sheran, velitel pate flotily, krasny pritel. Zdravim Vas mily pratele…“. V tu chvili jsem uvazoval o tom kolik asi zvuku vyda to kdyz se svalim do ulicky a budu se tam na zemi mlatit v krecich. Jediny co me donutilo to neudelat bylo ze by za mnou okamzite popadali vsichni ostatni a to uz bysme asi neukecali. Sice by nas vyvlekli ven v zachvatech smichu ale prece jenom jsme to chteli vydrzet do konce. Nevim jestli to bylo 10 minut nebo 15 ale bylo to narocny. Kdyz se vystridali asi ctyri recnici tak byla meditace uspesne ukoncena a byli jsme vyzvani k obejmuti svych bliznich. To bylo prislo docela vhod protoze dva lidi zaklesnuty do sebe maji dvojnasobnou rovnovahu a taky neni moc dobre videt ze brecite smichy.


A nyni se pridavam ja...
A porad to vypadalo jako docela slusna zabava. Posledni cast jsme asi vazne meli vynechat. Nevim presne v jakem poradi to slo ale v tehle casti se teprve zacali naprosto zretelne projevovat vsechny znaky toho ze to neni nic nez sekta. Seberte lidem to co vedi, seberte jim jejich jistoty, nechte je chvili tapat a kdyz se jim bude zdat ze jsou ztraceny predhodte jim reseni a jsou vasi. Tak treba Jan Hus. Vy jste si opravdu mysleli ze Jan Hus byl roku 1415 upalen? Ale kdepak. Schvalne se podivejte z jakeho roku jsou kresby a zvesti o jeho upaleni. No prece z roku 1470. Ve stredoveku bez novim a televize bylo 50 let vecnost, takze cela legenda je samozrejme smyslena. Jan Hus nebyl upalen. Jan Hus byl zbaven sveho stavu za kuplirstvi, byl mu useknut nos a prestehoval se do Rima. To jenom jestirkum se hodilo aby to vypadalo ze byl upalen. Seberte jim jejich jistoty a dejte jim nove. Pak jeste nasledovaly podobne opravy dejepisu ohledne Zizky (to byl vrah a lhar) atd.
Donutte lidi aby nepremysleli o tom proc neco delaji… Stalo se vam nekdy v zivote ze jste najednou vedeli ze mate neco udelat a nevedeli jste proc? Tak to byl preci impuls od Plejadanu kteri jsou s vami v kontaktu a vedou vas zivotem a radi vam co a jak. Oni vedi co je pro vas spravne. Delejte co to vam rikaji. …a donutte je to udelat to hned. Jestirci maji na zemi svoje zvedy vsude, kdyz vam Plejadane daji nejake poslani budou se snazit vam ho prekazit a to se jim behem dvou nebo tri dnu povede. Nedejte sanci jestirkum, pokud dostanete impuls od Plejadanu nepremyslejte o tom proc to delate a udelejte to hned.
Docela zajimave bylo to, ze se to Ivo nesnazil jakkoliv vic maskovat. Pro cloveka ktery je relativne inteligentni (osazenstvo toho salu mi dava pravo tohle rict prave s ohledem na tu relativitu) bylo naprosto zrejme a viditelne o co jde. A o radu pred vama vsichni souhlasne kyvaji hlavama. Nedame jestirkum sanci.
Musime take sirit lasku, v tom mi date urcite vsichni za pravdu. Jenze jestirci uz jsou na tehle planete dlouho tak vynalezli penize a chladny kalkul. Ivo siri lasku i presto a mozna i prave proto to nemuze delat bez penez. Vzdycky se najde nekdo kdo ho podpori treba tim ze si koupi knihu, takze muze pokracovat. Knihy se prodavaji u vchodu.
Nejvetsi radosti naseho Mileho Iva je slyset jak jestirci kvili kdyz jim prekazi nejaky plan. Naposledy je slysel kvilet kdyz pred nejvetsi zakladni skolou v Ceske Lipe rozdaval obrazky Jezise s adresou jeho webu (Ivovo, ne Jezisovo ;o) detem. Rozdal jich 700.
Podle meho nazoru je Mily Ivo dusevne nemocny clovek s pomerne slusne rozvinutou paranoiou. Jak jinak si chcete vysvetlit jeho presvedceni ze kdyz jede na eskalatoru v metru a nekdo si mu stoupne do cesty tak onen dotycny je loutka ovladana jestirky. Iva to neprekvapi, hodi si myslenku „Doleva, doprava, doleva doprava“, jestirci jsou zmateni a vzdaji to. Skoda ze nedokazu pretlumocit to jak Ivo poskakoval ze strany na stranu a predvadel jak mate jestirky…
Bylo toho dost. Uz nema asi cenu zminovat to ze cely internet ovlada jedna spolecnost (SkyNET) a pokud budou jestirci chtit odstrihnout nekoho od informaci tak to pro ne neni vubec problem. Taky jsem asi zapomel zminit to ze se lidi nemusi bat odejit z prace protoze to je jenom jeden z testu pred previbrovanim a penize se k nim vzdycky nakonec dostanou.

Zaverem?


Jsem docela vyrovnanej clovek a dovolim si to samy tvrdit i o ostatnich. Kdyz jsme odjizdeli do Plzne tak jsem dvacet minut nebyli schopny delsi vety nez „Ty vole…masakr“ protoze to skutecne obzvlast v druhy polovine byl jeden z nejvetsich vyplachu mozku kterych jsem mel moznost byt svedkem. Nevim co na tom bylo to co me rozhodilo vic nez cokoliv jinyho za posledinho pul roku ale mozna ani ne tak to co Ing. Ivo A. Benda tvrdil ale spis to ze v tom sale sedelo podle myho odhadu tak 50 lidi kteri s nim ocividne souhlasili a kteri az prijdou domu tak si prijdou pripravit polstare protoze fazi previbrovani je nejlepe preckat v posteli. Je dost tezky tenhle zazitek prevypravet, protoze se to skutecne musi videt. Ja sam bych uz se asi podruhy nezucastnil protoze si nejsem jistej ze bych to tentokrat pri vedomi toho co bude nasledovat jeste jednou vydrzel nicmene jsem opravdu rad ze jsem si to zazil. Jestli budete mit nekdy sanci, jdete se na prednasku vermirnych lidi podivat. Je to masakr.

Jeste nejake obrazky:
Cortex u nastenky
Plawa, Cortex & Carl
Mily Ivo

Za vsechny zucastnene Plawa.

Môže sa Vám ešte páčiť...