WEB: rozvíjajúca sa development firma a slovenčina

Trošku ma zaujala firma L., ešte pred niekoľkými rokmi operujúca na trhu rezačiek a iných kancelárskych nástrojov, momentálne „dynamicka internetová firma v oblasti vývoja webových prezentácii“. Predpokladám, že momentálne zrejme pôsobí na trhu ako profesionál.


Čo ma ale zarazilo a vždy zarazí sú vety:
„V spolupráci s hudobnou stanicou MTV Taliansko a spoločnosťou CTS Viaggi sme spustili novú verziu časti cestovanie na portály MTV.it“
Pokiaľ by ste neodhalili na čo narážam, tak sa čítajte odznova.
No konečne, ste sa mohli vrátiť k tomuto odstavcu ;-) ak ste to nemuseli čítať znova, tak Alt-F4, vy to nepotrebujete.
Tak vás vítam slovenčinári. Predpokladám, že aj vám LOMCUJE v duši nejaký obrovský webový projekt. Zamysleli ste sa už aj nad vašimi jazykovými schopnosťami?
Tiež máte na svojich zamestnancov a šéfov projektov neskutočné jazykové požiadavky a pritom vaša firemná prezentácia na úvodnej stránke poskytuje stravu pre jazykových škodoradostníkov?
Chcete sa vyhovárať na preklepy? Ale ale, chcete mi nahovoriť, že HRUBKA je preklep? Nesrandujte :-)
Web bez hrubiek, web s hrubkami… to ich chcete robiť aj svojim klientom? To moja firma má byť vašim klientom? Treba mi sa dať vysmiať po tom, ako budete rovnako pozorne písať moje stránky ako tie svoje? Hm..
Páni z L. chcem sa s vami porozprávať o vedení projektov, význame webových prezentácii a detailizme.
Ak ma chcete očariť vyhľadaním chýb v mojom spravodaji, tak vás upozorňujem na zásadný rozdiel v účele mojej súkromnej stránky a vašej vizitky ;-) Ja na svoj web sa nespolieham ako na prostriedok, ktorý mi zarobí..
Teším sa ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. rony píše:

    a ešte mi nejde do hlavy ten zbytočný a neúčelný FLASH na stránke. K čomu to tam má služiť?
    Stránka je z r. 2002, ok beriem, tabuľkový design nehrá rolu, to bude populárne v komerčných systémoch tak cca za 2 roky. Aj keď IE, ktorý komerčáci majú radi, to vie už tiež dosť dlho, na to, aby pokrokovú technológiu ľudia pomaličky aj zvládli ;-)
    Že pixy? :-)