TV tipy

zatiaľ pár ručne vybratých s možnosťou priameho importu termínov pre vaše Outlooky (a vCalendar kompatibilné zariadenia)..


Streda
Markíza: Priatelia VII., ZEM 2 5/22 sci-fi, Kámoši 12/21 sitcom,
JOJ: MASH (159)
PRIMA:
Tajemství mého úspěchu, komédia s M.J.Foxom,
Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za úspěchem. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala a tak se musí hledat jinde. Jenže ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit a tak mu nezbývá, než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což však není práce podle Brantleyho představ, takže když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Přestože to znamená stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení, Brantley vše poměrně úspěšně zvládá. Dokonce se stačí zaplést se svou tetou Verou a zamilovat se do kolegyně Christy, která se právě pokouší rozejít se svým ženatým milencem, Howardem Prescottem. A navíc se ukazuje, že Brantleyho/Carltonův aktivní přístup a nápady není vždy vítán protože značně komplikují dobře utajené snahy některý manažerů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. A jako by to všechno ještě nestačilo má se Carlton zúčastnit pracovního víkendového setkání v sídle Prescottových, na které je současně pozván také Brantley.
Štvrtok
Markíza: Priatelia VII.,
JOJ: MASH (159)
ČT1: Četnické humoresky 22/26
, Všichni starostovi muži V. 2/23, Jsem do tebe blázen VI 20/23,
Piatok
Markíza: Priatelia VII., Patriot thriller so Stevenom Seagalom,
Sobota
Markíza: ZEM, Tie roky sedemdesiate IV. 18/27, Star Trek: First Contact (sci-fi film), Zóna úniku (akčný s W. Snipesom),
JOJ: Špinavá dohoda (akčný, A. Schwarzenegger),
ČT1: Jsem do tebe blázen VI. 21/23, KINOBOX,
PRIMA: ak sa chcete otráviť sektárskym filmom (keywords na sektu sú dianetika, kalanetika, scientology) tak mrknite na Bojisko Zem: Sága roku 3000 (sci-fi film)
Krátký popis: Před léty si Zemi podrobili gigantičtí Psychloni, kteří chtějí ze Země vydolovat nerostné bohatství. Lidstvo je rozděleno do dvou skupin – těch, kteří jsou nevolníky Psychlonů, a těch, kteří žijí v primitivních kmenech. Všechny vzpomínky na invazi byly vymazány z vědomí těch, co přežili. Mytologie plná pověr a strachu z neviditelných cizinců – bohů – se vyvíjela a předávala z generace na generaci. Jonnie se skrývý a přežívá s dalšími lidmi, kteří dosud nebyli chyceni či zabiti. Je polapen, uvězněn v kleci a má být používán jako laboratorní otrok. Na rozdíl od ostatních lidských otroků se se svým osudem nehodlá smířit. Terl, cizinecký bezpečnostní šéf, zaregistruje jeho pokus utéci. Sám plánuje ukrást zlato a prchnout z planety. Zlato se však nachází v blízkosti uranu a ten Psychlony zabíjí. Potřebuje proto ochočeného člověka a Jonnie přesně zapadá do jeho plánu. Jonnie se učí velmi rychle vědomostem Psychlonů a je záludný zrovna tak jako Terl. Spolupracuje, ale zároveň s dalšími lidskými zajatci připravuje osvobození Země…


Používam tvprogram.czrecenzia a je mi dobre :-)


Môže sa Vám ešte páčiť...