Google INSIDE

Google Podtržítka v názvech souborů a adresářů neoddělují slova, narozdíl od pomlček. Tak fasa, doteraz som si myslel, že podtržíťkom nahradím medzeru v prípadoch ako sú práve URL alebo v súborových systémoch Linuxu.
Google Pokud používáte parametry v URL (část za otazníkem), vyhýbejte se parametru id. Google potom také URL neindexuje. Ďalšie FASA! Koľko je programátorov, ktorí ID používajú? Ja áno.
Dobré tipy na „pokútne“ ovplyvňovanie Google. Ale ja si myslím, že je to podraz od Google ;-) najmä tie podtržítka sú veľmi nepochopiteľné.
Zdroj: sova

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Marek Prokop píše:

    Nejsou to pokoutné triky. IMHO to jsou vlastnosti navržené s ohledem na uživatele. Programátoři mají možná ID rádi, ale že by z něj uživatelé skákali radostí, to asi ne. Jiná věc je, že by Google mohl session id detekovat inteligentněji a možná to i dělá. Znám weby, kde jsou URL s parametry id zaindexované. Ale i naopak.

  2. rony píše:

    samozrejme, na to ID mozem eventuelne kaslat, ale tie podtrzitka sa mi zdaju dost nelogicke.
    Takisto sa mi zda, ze s tym ID to bude dost rozne, napr. mne uz velmi vela mesiacov Google neustale indexuje a zobrazuje podadresare webu, ktore uz neexistuju. Neviem ako sa toho rozumne zbavit a evidentne Google neberie vazne ani robots.txt

  3. rony píše:

    to „pokutne“ myslim skor zo smeru webmajsterov ku Google.
    Google si naopak robi co chce s tymito dvomi faktami, ako uvadzas ty. Myslim, ze aspon to prve nelogicke je.