Opäť sa hrabem v realite

Tak som si povedal, že si zainetím z praktických dôvodov a prezriem si nejaké tie stránky s kuchyňami, skriňami. Príklad za všetky je WoodWorld – takmer honosný názov. Dokonca aj obsah síce nie dokonalý ale pozerať sa dá. Problémom je samotná stránka. Ani sa mi nechceli spočítať frames či iframes, ktoré na mňa vybehli aj v pri maximalizovanom okne prehliadača. Klepanie do PageDown je samozrejme neúčinné. Navigačné prvky sa chcú tváriť pseudoumelecky, spracované sú však veľmi slabo. Ostatné stránky naďalej prezentujú skôr chaos – suché neúplné informácie, pohybujúce sa somariny, prázdne podstránky, smiešne zvyšky e-shopov. Vcelku som sklamaný. Pre vybavenie bytu je paradoxne najlepšie spravená stránka spoločnosti NAY a už len jej existencia by ma prinútila kupovať u nich – je tam všetko, čo potrebujem vedieť, takže dolovať informácie z nepremysleného chaosu nemá cenu.
Je to vážne bieda milé Slovensko.
Kto dá majiteľom takýchto firiem prečítať pixyho elektronickú knižku?

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Mário píše:

    Ahoj som tu náhodou ale dosť ma zaráža to že je to ako keby pošpiňovaná firma woodworld. Táto firma môže hrdo nosiť taký názov za výrobky ktoré dokážu doslova vykúzliť doslova za veľmi nízke ceny. Neviem ako si dospel k tomu že ich dávaš do pozície „zavádzajucej firmy“ stránka ktorú majú je celkom zaujmavá nemyslím že je to niaky problém. Kuchyňu u nás doma a interier vo firma zvládli dokonale aj napriek niektorým nepredvýdateľným skutočnostiam. Uprimnosť za uprimnosť. Pokial máš zlú skúsenosť daj vedieť ale myslím že by nemala byť doporučujem ich aj známim a nesťažoval sa nikto, ano je tam trochu svijské a netradičné jednanie ktoré mi však uplne vyhovovalo

  2. rony píše:

    vobec som nespominal skusenost s naplnou ich cinnosti. opisoval som len a len ich web stranku. je mi luto, zle si to pochopil.

  3. rony píše:

    navyse: odkial sa mam dozvediet, ze robia nejake skvele kuchyne? nic na stranke nemaju a ak aj maju, nedokazal som sa v tej stranke pohybovat, lebo cely ich web je komplikovany nezmysel.

  4. rony píše:

    trosku uvazujem, ze tu reklamu z prveho komentara ZRUSIM, na tu mam na mojich strankach narok iba ja, pokial dovolite ;-)