Quoting fix pre MS

Pokiaľ ste sa ešte nestretli s pojmom kvótovanie a popritom aktívne píšete odpovede na maily, píšete do mailinglistov, webových diskusných serverov, tak si zlepšite povedomie o tom, ako sa naozaj správne píšu odpovede „pomedzi riadky“ pôvodných správ.
Pretože Outlook a Outlook Express nedokážu normálny quoting, nie sú na takéto niečo pripravené. Zmenou je však aplikácia fixov, ktoré dokážu aj v Outlookoidoch písať normálne kvótované správy:

  • fix pre Outlook
  • fix pre Outlook Express
  • Myslíte, že ten hovadský bordel, ktorý nechávajú ľudia v mailoch pri odpovedaní či preposielaní aplikáciou týchto fixov zmizne?

    Môže sa Vám ešte páčiť...

    3 komentáre

    1. Markoff.tk píše:

      ako nevedia normalny quoting? a ako kvotujem ja ked ti pisem mail v OE?

    2. rony píše:

      nevedia.
      na uvedenych linkoch su natienene zakladne problemy simulatora kvotingu v O a OE.
      – lamanie riadkov v kvotovanom texte – NEVIE
      – tecenie kvotovaneho textu v okne editora mailu – napriklad ked stiahnes sirku okna – NEVIE
      – viacnasobny kvoting (viac krat kvotovany text) – NEVIE
      Myslim, ze o kvotovani toho viem viac nez dost, takze upozornovat ma, ze OE alebo O kvotovanie vedia je napadat ma za neznalost, co je nezmysel.
      Outlook aj Outlook Express vedia len jednu jedinu vec: pri odpovedi pridaju pred povodny text znak Zobacik (alebo iny nastaveny), ale to je uplne vsetko. A upozornujem, toto nemozno kvalifikovat ako schopnost toho postoveho klienta podporovat kvotovanie!!!!!!!!!!

    3. markoff.tk píše:

      z toho co som vyskusal po nainstalovani nic zasadne nevedia ani tie rozsirenia, nanajvyus farebne rozsirit text a pridavat trocha inak zobaciky, ked vsak stlacim enter uprostred vety stale tam neprida automaticky zobacik ku quotovanemu ale pracuje s tym ako s obycajnym textom, takze je to pekny oblbovak, dalsia zbytocnost…