SPAM Interceptor – proti spamu zadarmo

Prihláste si SPAM Interceptor a tento stroj bude vyťahovať správy z Vašej POP3 (čiže žiadne freemailové websimulátory posielania mailov) a vy si už vyčistenú poštu budete sťahovať z konta na SI. Pre lepšiu predstavu – medzi vašu POP3 schránku a vášho poštového klienta vopcháte stroj, ktorý schrúme SPAM a to čo zostane uloží na POP3 schránku na serveri SI. (originálny Getting started)
Vy teda vo svojom poštovom klientov,i po zaregistrovaní sa do tejto služby, urobíte zmeny v nastavení POP3 (zmena názvu konta, hesla, POP3 servera). Pôvodné údaje totiž zapíšete do svojho konta na SI.
Pokiaľ namietate niečo k dôvernosti tohto systému, prosím zadržte, nie je potrebné rozbiehať debatu týmto smerom – ja ako autor spotu mám v tejto problematike jasno. Je to služba pre tých, ktorí nemôžu mať nainštalovaný antispam nad svojou POP3 schránkou.
via weblog.zestoda

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Markoff.tk píše:

    o tomto som cez odkaz informoval uz pred par dnami, ale k veci – a posle ten uzasny SPAm filter do POP3 schranky aspon hlavicky vyfiltrovanych SPAMov, aby som si prip. vedel stiahnut e-mail ktory on zaradi medzi SPAM? z tohto dovodu nemam rad filtre, clovek pride o dolezity mail a nakoniec tym nic neusetri…

  2. rony píše:

    Uviedol som odkaz, kde je viacej informacii, takze _mna_sa_na_to_nepytaj_kedze_nie_som_hotline ;-)