Kyli joke

Snáď mi to odpustí Kyli, ale jeho príspevok citujúci znamy HOAX ma značne rozosmial :-) Aj ma napadol k nemu celkom trefný komentár, ale hodí sa len v kontexte s tým hoaxom, takže šup čítajte u Kyliho ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. kyli píše:

    Odpustím, :)) ; není co, čím by jsi mě měl urazit, já jsem to takto dostal a chtěl jsem znát i reakce dalších, ne jen mých známých, proto jsem to zveřejnil, několikrát do týdne mně chodí podobná pošta, kterou zahazuji, ale toto se mi líbilo, tak jsem to dal ven.
    Jinak jsem splachovací a beru to sportovně.Sranda musí být i kdyby na chleba nebylo, ne??

  2. rony píše:

    ja dufam, ze to neberies osobne.
    podobny text je totiz HOAX ;-) a zverejnit ho chce skor odvahu ;-)

  3. kyli píše:

    Osobně to samozřejmně neberu, a pro strach mám uděláno. A proč odvahu, vezmu to a hodím to ven, originál co mi přišel mám schovaný.
    Zdar a sílu.

  4. rony píše:

    mno.. radsej si pozri cosi o HOAXoch ;-)
    na tej sprave nie je nic pravdiveho a jej ucelom je prave to, aby to clovek dalej siril. Ty si to prave urobil ;-)

  5. kyli píše:

    Máš pravdu, je to HOAX, více je na http://www.hoax.cz, (to jsem věděl), ale já nikoho nenutím to dále šířit (nebo někoho neupozorňuji, aby to poslal dále), tuto část jsem záměrně vynechal. Chtěl jsem jen opravdu zjistit jakým způsobem se to šíří (teda jak rychle), a můžu ti říct, že je spousta lidí, kteří mi okamžitě napsali, k dnešnímu dni jsem zaregistroval 11 mailů z různých koutů ČR a SR, a někteří k tomuto HOAXu ještě dopsali, že něco podobného se stalo jejich známému :)), dobrý ne?