Re: Markoff OS problém

Markoffova reakcia (na toto teraz reagujem) na moju reakciu:


1. v tejto formulácií je to samozrejme blbosť. Windows je len ďalši z operačných systémov, nie je to etalón operačného systému,
2. tiež blbosť, nie je cieľom urobiť druhé Windows nech to má akékoľvek výhody, nemá to byť a nemôže byť priorita. Blbosť je označenie „vzdorovitý, detinský“. Vyplýva len z Markoffovej absolútnej nevedomosti o Linuxe ako takom a v podstate aj nepochopení problému. Je to tak a bude to tak.
3. nikto nič netára. Je to o definovaní potrieb a ich uspokojení. Väčšina kritikov totiž kritizuje nepodstatné veci a venuje sa partikulárnym nezmyslom. Už som v tomto threade xkrát napísal, že Linux po nainštalovaní zvládne používať aj laik. Ani jeho grafické nadstavby NIE SÚ nepoužiteľné. Ide len a len o uspokojenie istej potreby. Takže aj táto odrážka je blbosť.
Markoff musíš pochopiť jednu vec, ak chceš naozaj hodnoverne kecať o možnostiach Linuxu, musiš ho poznať viac ako len z pokusov ho nainštalovať. Skusme pokračovať až po tom, ako sa ti podarí nájsť v ňom výhodnejšie uspokojenie nejakej tvojej potreby. Dovtedy budeš iba trieskať nezmyselné názory vychádzajúce len z tvojich vzdialených dojmov ;-) a nečítaj nezmysly od linuxových fanatikov, ktorí sa prejavujú v komentároch na internete. Ani jeden prístup nie je správny. Pre mňa si zasa windowsový fanatik ako vyšívaný mamičkiným strojom – preto sú tvoje názory presne takým istým trieskaním ako aj prejavy linuxových fanatikov ;-) Ja ťa na Linux nepresviedčam, nikto ťa k nemu nenúti ani samotný Linux nie je o tom, že sa ti vnucuje. Vôbec nie. Ale ak máš chuť, musíš prijať jeho pravidlá. Tak ako si prijal pravidlá pred rozhodnutím čokoľvek používať. Dosť málo sa odosobňuješ od vlastných podmienok – ak ti MS vyhovuje, tak je to v poriadku a umelo sa nenúť riešiť už vyriešené. Linux tak alebo onak neustále používaš aj keď ho nemáš pred očami (aj v tento moment, keď čítaš tieto riadky, tak si jeho používateľom – činí ti akékoľvek problémy si ich prečítať, dostať sa k nim? Ak áno nebude to problém Linuxu).
Týmto to považujem za uzavreté ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...