Tak a som nasratý na Microsoft ActiveSync

[HELP] Cez sviatky sa mi vybilo do mrte PDAčko, dal som ho dokopy, nainštaloval tie dva programy, čo potrebujem a šup, že ho zosynchronizujem. Ten zasraný ActiveSync mi PDAčko pustí iba ako Guest!!!
Už som skúšal všetko: zmazať PartnerShip, upgradol som ActiveSync na 3.7, v registry na PDA aj na PC som zmazal čo som našiel o PartnerShipoch, na prvýkrať si to pekne vypýta, že hele nový dejvis ale po vybratí a vložení je tam opäť Guest.
Kurňa ľudia pomôžte, čo s tým je?
PS: kvôli sprostým rečiam o Palmoch si ho nepôjdem dnes rovno kúpiť (aj keď sa mi Palm sympatizuje), chcem riešiť problém ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Ota píše:

    Radu nemám, takový odborník nejsem. Ale stalo se mi něco podobně nepochopitelného. Po nějakém kolapsu počítače a reinstalaci několika programů i ActiveSyncu ActiveSync prostě nesynchronizuje, i když komunikuje PDA-PC. Naštěstí nepotřebuju synchronizovat poštu, pouze si občas přes filemanažer nazálohuju soubory z Dokumentů, zbytek kopíruju většinou mezi PC a paměťovou kartou a Avantgo synchronizaci provádím ručně v Nastavení-Připojení. Zgruntu to asi vyřeším až při nějaké kompletní reinstalaci celého PC a PDA…

  2. rony píše:

    no to je zrejme to iste. ja som doma zavisly na synchronizacii AvantGo a v mode Guest to nie je schopne. Takze sa mi pda a pc spoja a mozem iba prenasat subory a instalovat.
    Celkom ma to serie ;-)

  3. miv píše:

    Nuz dnes rano sa mi stalo ze som vtlacil moj ipaq 3950 do cradlu a pcko vypisalo ze sa nebude sinchronyzovat…a zaroven som tam mal guest… avsak som si spomenul ze som vcera santil s avantgo a vecer som ho nechtiac odinstaloval z ipaqu. takze som nainstaloval spat avantgo a activesync aj synchronizacia zacala fachat znovu.
    apropo. chcem sa opytat da sa nejako spravit aj zo spravodaja.tk avantgo autochannel??? vdaka za radu.
    marek

  4. rony píše:

    AvantGo by malo ist, zadaj do avantho adresu
    http://spravodaj.madaj.net/
    Hlbka vnorenia staci 1-2
    Ak chces iba PDA spravy:
    http://spravodaj.madaj.net/archives/cat_pda.html
    ale upozornujem, ze je to archiv teraz uz viac ako 250 clankov.
    Planujem trosku separovat jednotlive kategorie.