V500 u slovenského operátora

Takže, pokiaľ si neviete vybrať, zbehnite si zobrať cukrík zadarmo (prepáčte príliš nefandím ľuďom čo si zvykli na fakt, že jedine telefón od operátora je to jediné možné riešenie) vo forme veľmi slušnej Motoroly V500 (opäť pripomínam, že je trošku slabá na moje nároky, avšak ako služobný mobil alebo darček by som to bral – darovanému… však viete). Kuknite si to na stránke operátora.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. Bolek píše:

    Co ti chyba na MOBILE v500?
    Ake funkcie by podla teba mobil mal este mat?
    Inak ten startac dobre vyzera, ale bez displeja na ktory by som videl bez otvorenia mobilu v sucasnosti trochu od veci.

  2. rony píše:

    V500 ma proprietarny system, umoznuje iba JAVU co je pre mna velice malo. Mam totiz T720 a V500 mi neprinasa to co potrebujem.
    Ja chcem skor nieco smerom od MPx200 vyssie. To znamena mobil s perspektivou aplikacii, ktore mi zlepsia pouzivanie telefonnej casti mobilu. Tuto podmienku splna zatial Symbian a Microsoft Windows Mobile for Smartphones.
    Dalsou podmienkou je vkus – V500 nie je tak pekna ako napr. MPx200 alebo MPx220.

  3. Bolek píše:

    Takze xesh skuor smarphone:-) Myslel som si, preto som napisal MOBIL z velkymi pismenami. Ale ako MOBIL podla mna celkom dobry.
    Nechapem ale nikde som nenasiel u v500 IRDA, to vazne nema infra?
    Aaaa cena u OR je za 5litrov velmi lakava. Je velmi vela ludi ktori pocitaju s tym ze 2 roky budu mobilo potrebovat a OR im vyhovuje, tak preco nie. A za patku ho dlho-dlho nezozenies.
    Inak ja tiez uvazujem o mpx200 (220) je fajn, este kebyze je tensia. Ale nazivo som ju este nevidel.
    Zajtra ma byt na mobilmanii.sk recenzia, mozno sa nieco nove dozviem. Na mobilmanii.cz je recenzia dnes. Vydrz mpxky (1 max.2 dni) vyzera zatial nic moc, ale to sa s nou este vsetci stale hraju.

  4. jeepers píše:

    Podla mna je dost cool mam 17 a chystam si ho kupit jedine co mi asi vadi je ziadna pamet na sms ale displej tym ze ma vacsie rozlisenie je viac citatelny a fotak so zoomom je super 640x480pixelov

  5. rony píše:

    ja 500ku prirovnavam k T720 a prilis vela bonusov nevidim – fotak je len hracicka, co omrzi, na sms chcem mat v telefone kapacitu nekonecnu, nema to ziadne aplikacie… takze asi preto takto.

  6. azure píše:

    rony, toto napises po tom, co si mal moju vtedy ani nie tyzdnovu V500 v ruke???
    hej, mala kapacita sms, ale zvladam to..´
    pomalsia reakcia ako nokia..
    btw.. IRDA nema, ma len modry zub..
    ale v zasade som spokojna, na telefonovanie staci :-) este som stale nemala cas precitat navod a pozriet a spojazdnit mozne funkcie, takze tak :-)))

  7. Bolek píše:

    2 azure:
    V500 ma pamat iba na 35 sms?
    +sim karta (10-15)?
    To je spolu 50
    2 rony:
    ale fsak v500 je v podstate iba vylepsena t720 nie?

  8. rony píše:

    presne tak – vnutorny fotak, iny design, bluetooth a to je tak vsetko. ja cakam na mobil, nie na cvakatko postovych znamok ;-)