Ľudia

Prosím vás, tí čo si toto nikdy neprečítate, prestaňte už byť hovadá a správajte sa za počítačom ako ľudia s mozgom. Prestaňte tak vytrvalo mailami posielať vyslovené sprostosti a obmedzte sa už trošku v tej mailovej rozšafnosti.
Neklikajte na každú blbosť. Poproste svojich známych, nech vám mailom posielajú fakt podstatné veci a nie nezmyselné lietadlové ptákoviny. Robte len to, čo viete a uznajte, že mailovanie vám nejde.
Skúste mať snahu trošku zabezpečiť sa.
Skúste chcieť pochopiť, prečo je toľko vírusov. Ony sú tu preto, lebo ste tu vy a s takým správaním sa pri mailovaní aké akurát vy konkrétne máte.
Uvedomte si, že za každým vašim aj najblbším a pre vás neškodným mailíkom je kopec často zbytočnej a nervnej práce ďalšieho množstva ľudí, ktorí sa iba snažia to, čo vy nevedomky poserkávate, udržať v chode.
Verte, dnes je lepšia voľba nemailovať.
Napísane pohľadom na podiel „sena“ prechádzajúcim servermi a krivky vírových epidémií „albánskych“ vírusov (aktivované klikom príjemcu)… vo firme mám implementované tri zreťazené antivirové riešenia a neustále sa klepem, čo sa môže stať a oni si bezostyšne mailujú a ignorujú aj moje explicitne žiadosti.. ;-)
el motto: Tak nám prišla jar a záver zimy je v znamení rozmachu sociálneho inžinierstva vo vírusoch a už výhradne albánsky typ vírusov ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. Jiří Bureš píše:

    >v znamení rozmachu sociálneho inžinierstva vo vírusoch a už výhradne albánsky typ vírusov ;-)
    Někdo by to nazval ironicky demokratizace webu, někdo amerikanizace (ve smylu hloupý Američan). Některým lidem holt některé věci nevysvětlíš.