Zariaďovanie

Dnes opäť skôr súkromne: ráno som zbehol do práce, aby som zistil, že na konci pracovného dňa je porada s poradcom ;-) Och. Bežal som okamžite domov, lebo som mal v pláne trošku polietať po meste a stihnúť viac ako dosť vecí. Stihol som uhradiť účet za mobil, poisťovňa som nestihol. Doma som zistil, že prší a zmenil som plán. Skočil som do predajne nábytku a kúpil (aspoň z môjho pohľadu) nádhernú postieľku. Šokovalo ma, že mi ju ešte len začnú vyrábať a že to tak dlho trvá. Sakra. Práskol som o drevotriesku riadnu sumu a padal von.
Vo vedľajšom obchode som okukol ďiaľkové ovládanie elektrických zariadení (svetlo, zástrčky atď.). Cena je veľmi príjemná a ďiaľkové je programovateľné pre každý deň v týždni. Minimálne jedno svetlo chcem mať na diaľkovom a zvyšok zrejme prepočítam z fondu voľných prostriedkov ;-)
Skočil som domov, posedkal a padal na poradenskú poradu. Obdivujem svojho šéfa zo všetkých zúčastnených zapôsobil na mňa absolútne vyrovnane ;-) zvyšok osadenstva tápal medzi emóciami, inkompetentnosťou, mixom neznalosti so snahou dostať za prd ešte viac. Pri takýchto príležitostiach sa bohužiaľ dozvedám iba jediné: rastie mi v tejto oblasti neskutočne vysoko sebauvedomenie si mojich vlastných profesionálnych daností. Neuveríte ale ľutujem to, lebo v prospech projektu sa globálne situácia stáva neprehľadnou.
Zbehol som ešte do bejváku a veci zo včera preniesol z jednej kopy na inú kopu na inom mieste ;-)
Večer som vyštval Arga von, tá mrcha má radosť z kaluží a ešte že som sa dnes nehral na elegána v kožáku a práskol na seba „čímvícepruhůtímvíceAdidas“.
Teraz som spustil čítačku a skúsim niečo urobiť s vákuom na žalúdku.

Môže sa Vám ešte páčiť...