Harry Harrison a Mark Stone

Zlúskal som zrejme kompletnú Oceľovú krysu Harry Harrisona (pre mňa tentoraz ideálne čítanie), naposledy poviedkovú sériu o robotoch Válka s roboty, kde viacmenej iba načal isté nápady situácií. U každej poviedky som mal chuť kričať, že chcem pridať aspoň jednu stranu.
Vzhľadom na to, že dve knižky od HH sa mi zdali mierne ťažšie ako púhe oddychové čítanie, tak som sa po dlhom čase vrátil k sérií Mark Stone (príklad), čo je podľa mňa vynikajúca oddychová a hlavne akčná sci-fi na spôsob Jamesa Bonda.
Reading Man
Pri intenzite v akej čítam, prerušovane popri iných činnostiach to občas vyzerá tak, že po otvorení sa musím o kúsok vrátiť vyššie a spomenúť si čo to vlastne čítam :-)
Strašne by som ale chcel aby sa mi po zadriemaní sami zložili okuliare.. musím na seba dávať pozor..
PS: Havran sa možno aj urazí, len neustále neviem prísť na chuť fantasy. Jediny akceptovateľný predstaviteľ je Arnold Schwarzeneger a to výhradne vo filmovej podobe – čítať to by som asi nezvládol.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. Havran píše:

    Btw. ja mam rad hlavne ciste SciFi – fantasy len ako vedlajsi prud. Ale to je v podstate jedno, hlavne ked sa to dobre cita :). Marka Stona som zacal citat (iba v elektronickej podobe) ale po asi 25 dieli som uz nevdel zistit ci som tento diel uz cital alebo nie a nakoniec som s tym prestal.