Nič len názor…

Kukám a hups: http://demek.blog.sk/. Mno čojaviem, len začínam mať skôr dojem zvonka, že blog.sk je tak trošku profanovaný takýmito vecami, teda….nechcem prejudikovať všeobecný názor na takéto veci (či trebárs aj takéto falosne blogy Fanusik Vladimira Meciara ale nech by bol aj pravy). Celkom určite si ale uniformný zjav – vzhľad zapamätám a akosi menej dôverne sa už správam k inej stránke iného „blogu“ aj keď ju zrejme napíše niekto iný. Už si vytváram ďalší predsudok – aha, takto vyzerali tie stránky toho pomätenca…
Chlapcom, čo sa prpľali s tymto systémom som to pred pár mesiacmi snažil naznačiť, že vytvárajú podhubie pre uniformné webstránky a dopúšťajú sa ďalších fatálnych chýb (jedna praktická za všetky – to hnusne malé písmo…) a pritom si neuvedomia vzájomný vplyv obsahu a vzhľadu – presne toto vo mne vyvolala stránka náboženského aktivistu…
Pripomeniem ešte jednu chybu: v titulkoch stránky je bohorovný a gramaticky chybne napísaný nápis propagujúci službu. V spojení s obsahom stránky to opäť mätie čitateľa – je to teda obsah BLOG.SK – tie divné náboženské reči? Hm hm… Pritom sa po nete neustále hovorí o SEO pravidlách – a jedno zo základných je obsah TITLE. Blog.sk totiž veľmi stiera rozdiely medzi jednotlivými denníčkami, autormi až na nerozoznateľnú masu článkov. Škoda.
PS: len sa prosím chlapci z blog.sk nezačnite znovu ospravedlňovať a poukazovať na to, že robíte správne čo sa dá. Mne je to v princípe jedno, čo robíte dobre ;-) napísal som môj dojem a ako by to možno mohlo pôsobiť na ďalších – takže si odpustite opätovanie smeču smerom ku mne, to nie je nutné :-)
PS2: nechcem o tom v komentároch diskutovať

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. azure píše:

    ???????!!!!!
    fanusik je ultramega perfektny blog, sama by som nevymyslela lepsi!!!!!!!!!!!
    a trval len par dni…

  2. rony píše:

    to je v poriadku, na veci to nic nemeni – „blogy“ na blog.sk su ako jednovajecne dvojcata plus blabla ;-)
    Nerozoznatelne medzi sebou navzajom a to staci, ze ak natrafim na nejaky extrem a urobim si nazor, nabuduce prave ten vzhlad mi zasvieti: aha to je asi zasa nejaka hovadina ;)

  3. azure píše:

    ze vraj hovadina!!! :))) tssss, to bol vysoko psychologicko-analyticky narocny prienik do mysle volica VM!
    pochopila som „nosnu myslienku“ Tvojho spotu.. napriek tomu som neodolala moznosti pochvalit tu fanusika ;)

  4. Markoff píše:

    ono to (blog.sk) este existuje? uz len z principu si nekliknem na tu kravinu…